reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tez myslalam ze nie mam problemow z tarczyca dopoki nie zbadalam tsh [emoji846]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

A jak ja badalqm ze 3 razy w zyciu tsh..i bylo okey to teraz nagle cos moze wyjsc.. ? Moglo sie cos zmienic?

reklama
Ola, to super wiadomosc! Zazdroszczę z tym krwiakiem. Moj sie powiększył. A powiedz co robiłaś, ze sie wchłonął? Jak duży był i jak długo sie wchłaniał? Ja ciagle wierze i mam nadzieje, ze moj w końcu tez sie wchłonie... ma prawie 4x4cm...
Ja miałam tylko 5mm, dwa i pół tygodnia temu był, nie wiem kiedy się wchłonął...ale dziś już nie ma. Sporo odpoczywałam bo jestem na zwolnieniu wiec dłużej spałam itd i w ciągu dnia też...nie podnosiłam nic absolutnie powyżej 2 kg.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam tylko 5mm, dwa i pół tygodnia temu był, nie wiem kiedy się wchłonął...ale dziś już nie ma. Sporo odpoczywałam bo jestem na zwolnieniu wiec dłużej spałam itd i w ciągu dnia też...nie podnosiłam nic absolutnie powyżej 2 kg.

A to faktycznie maleństwo miałaś. Ja tez juz drugi tydzien leżę w domu, wstaje tylko wziąć sobie jedzenie, umyć sie, do wc itp. Nie chodzę, nie dźwigam, pozostało mi czekać na cud.

Ola, to super wiadomosc! Zazdroszczę z tym krwiakiem. Moj sie powiększył. A powiedz co robiłaś, ze sie wchłonął? Jak duży był i jak długo sie wchłaniał? Ja ciagle wierze i mam nadzieje, ze moj w końcu tez sie wchłonie... ma prawie 4x4cm...
Ja teraz 14.03 się dowiem co z moim krwiakiem. Mam nadzieję, że dziadyga się wchłonął. Był dość mały to może się uda :) Kamsi twój w końcu też się wchłonie, musisz się mocno oszczędzać i będzie dobrze :)

A to faktycznie maleństwo miałaś. Ja tez juz drugi tydzien leżę w domu, wstaje tylko wziąć sobie jedzenie, umyć sie, do wc itp. Nie chodzę, nie dźwigam, pozostało mi czekać na cud.
Napewno odpoczynek dobrze Ci robi [emoji4] nawet jeśli krwiak się nie wchłonie to może chcoiaz zmniejszy. Trzymam kciuki

W poprzedniej ciąży miałam 5cmx3cm - donosiłam. Wchłonął się ok. 20 tygodnia, ale pozniej i tak musiałam leżeć az do porodu - bo robiły się kolejne. Pozytywne myślenie, duphaston i leżenie. Nic więcej :)
Krwawiłaś z tego powodu czy nie?

Ja biorę luteinę dopochwowo....może to też miało znaczenie ale biorę ja od początku ciąży nie ze względu na krwiaka wiec nie jestem pewna

Dziewczyny, po wielu dniach mdłości i męczenia się nawet na myśl o jedzeniu dziś miałam pierwszą zachciankę: mrożona kawa! Moja wersja to kawa naturalna z ekspresu, mleko ryżowe i odrobina syropu z agawy. Wymieszane w shakerze z kostkami lodu :)

reklama
Witajcie :)
Dawno temu byłam stałą bywalczynia tego forum. Po kilku stratach odpuściłam forum i wszystko...a teraz, 5 lat później wracam z nowym nickiem(bo tamten przepadł wraz z mailem do jego przypomnienia) i w 9 tyg :-) :) Termin mam na 20.10. Jesteśmy już po pierwszym usg. Ze względu na moją ciążową historie lekarz przepisał Duphaston,Neoparin +jod,kwas,magnez, a od endo(bo Hashi) mam Letrox w zwiększonej dawce.
Na razie dużo leżę bo zwyczajnie nie mam siły,nudności nie mam(co mnie troszkę martwi) i ogólnie oprócz osłabienia to tylko ewentualnie jakaś zachcianka.
Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona:)
Pozdrawiam:biggrin2:

Do góry