reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
W nocy mi się śniły głupoty i niekorzystny wynik tej cytomegalii...ale to siedzi w głowie ehh :( :(

Ja w końcu Pappa nie robię.
Usg chyba u dwóch różnych zrobię. Z tą CMV to podobno też ta cała amniopunkcja pokazuje czy dziecko chore będzie...ale czy zaryzykuję to nie wiem.

A brzuch mi powoli wystaje. Stare spodnie odstawione bo dyskomfort w pasie :(
Jak leżę płasko to mam taki dla mnie widoczny bo byłam płaska.

Spełnienia marzeń z okazji naszego święta :) :)

usg wizyta 19.03
Jak tak coś siedzi w głowie to lubi się i na sny przerzucić, a tam niestety z reguły same najczarniejsze scenariusze. Spróbuj się uspokoić. Nie ma co najgorszego przewidywać. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze <3

Dziewczyny z wyników moczu wyszlo mi ze nablonki i bakterie wyst dosc licznie a wizyte mam dopiero 23 marca.. powinnam zglosic sie juz teraz do ginekologa z wynikami czy poczekac?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny z wyników moczu wyszlo mi ze nablonki i bakterie wyst dosc licznie a wizyte mam dopiero 23 marca.. powinnam zglosic sie juz teraz do ginekologa z wynikami czy poczekac?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym się zgłosiła żeby zapobiec infekcji. Na razie kupilabym sok z czarnej porzeczki i piła przez dwa dni a następnie powtórzyła badania. Ten sok świetnie działa na wypluliwanie bakterii z moczu. Mnie np. Z moczu wyszły szczawiany wapnia to nie dobrze dlatego już na wtorek jestem umówiona do mojego urologa bo gin raczej tu nic nie da. Oczywiście poinformuje go że byłam u urologa.

ny0z5ax.png

reklama
Do góry