reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

@koko u mnie w pierwszej ciazy nie bylo widac kompletnie nic do 6-7 miesiaca i teraz tez zupelnie nic nie wychodzi chociaz slyszalam ze jak jest krotka przerwa miedzy ciazami to brzuszek pojawi sie szybciej teraz, mam nadzieje obalic ta teze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie brzuch w 1 ciąży zaczął być widoczny w ok. 20tc a teraz mam wrażenie że widać brzuch ale nie ciążowy tylko ze "jestem taka gruba"

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie brzuch w 1 ciąży zaczął być widoczny w ok. 20tc a teraz mam wrażenie że widać brzuch ale nie ciążowy tylko ze "jestem taka gruba"

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Gruba? A to zdjecie Twojego dzieciaczka co sięga do kwiatka to Ty tam obok??

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Dziewczyny mam pytanie, jak macie badania prenatalne to w jednym dniu badania krwi pappa i usg czy w inny dzień usg macie?

Witajcie

O rety...czytam i nie wierzę.
Nie wiem nawet co napisać...
[emoji22] Basiu bardzo mi przykro...nie umiem znaleźć słów...

Mamisia tak jak pisze Kffiatek...tylko bez paniki. Najpierw badania. [emoji8] też przechodziłam toxo i robiłam badania w październiku. Też mam jakieś przeciwciała. I mi lekarz mówił że o ciążę mogę być spokojna. Najpierw zrób komplet badań...Bo zejdziesz na zawał.

Naturalna Mama co za wiadomość...PIĘKNY CUD [emoji16] wspaniała wiadomość. ..o jejuśku ...

Olka90 lepiej krew wcześniej bo lekarz na prenatalnych obejrzy wyniki i je omówi. Ja jutro idę na badanie krwi a w poniedziałek mam prenatalne.

Koko u mnie widać. Myślę że to nie zależy tylko od krótkiego odstępu między ciążami. U mnie 9 lat. Tu chyba w grę wchodzi też budowa ciała. Ja zawsze miałam lekko odstajacy brzuszek, wiec ciążę widać szybciej. Nieraz kobiety są takie szczupłe że rzeczywiście ciążę widać dopiero w 3 trymestrze.

Dobranoc.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

W nocy mi się śniły głupoty i niekorzystny wynik tej cytomegalii...ale to siedzi w głowie ehh :( :(

Ja w końcu Pappa nie robię.
Usg chyba u dwóch różnych zrobię. Z tą CMV to podobno też ta cała amniopunkcja pokazuje czy dziecko chore będzie...ale czy zaryzykuję to nie wiem.

A brzuch mi powoli wystaje. Stare spodnie odstawione bo dyskomfort w pasie :(
Jak leżę płasko to mam taki dla mnie widoczny bo byłam płaska.

Spełnienia marzeń z okazji naszego święta :) :)

usg wizyta 19.03

reklama
Do góry