reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
W nocy mi się śniły głupoty i niekorzystny wynik tej cytomegalii...ale to siedzi w głowie ehh :( :(

Ja w końcu Pappa nie robię.
Usg chyba u dwóch różnych zrobię. Z tą CMV to podobno też ta cała amniopunkcja pokazuje czy dziecko chore będzie...ale czy zaryzykuję to nie wiem.

A brzuch mi powoli wystaje. Stare spodnie odstawione bo dyskomfort w pasie :(
Jak leżę płasko to mam taki dla mnie widoczny bo byłam płaska.

Spełnienia marzeń z okazji naszego święta :) :)

usg wizyta 19.03
Jak tak coś siedzi w głowie to lubi się i na sny przerzucić, a tam niestety z reguły same najczarniejsze scenariusze. Spróbuj się uspokoić. Nie ma co najgorszego przewidywać. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze <3

Dziewczyny z wyników moczu wyszlo mi ze nablonki i bakterie wyst dosc licznie a wizyte mam dopiero 23 marca.. powinnam zglosic sie juz teraz do ginekologa z wynikami czy poczekac?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny z wyników moczu wyszlo mi ze nablonki i bakterie wyst dosc licznie a wizyte mam dopiero 23 marca.. powinnam zglosic sie juz teraz do ginekologa z wynikami czy poczekac?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym się zgłosiła żeby zapobiec infekcji. Na razie kupilabym sok z czarnej porzeczki i piła przez dwa dni a następnie powtórzyła badania. Ten sok świetnie działa na wypluliwanie bakterii z moczu. Mnie np. Z moczu wyszły szczawiany wapnia to nie dobrze dlatego już na wtorek jestem umówiona do mojego urologa bo gin raczej tu nic nie da. Oczywiście poinformuje go że byłam u urologa.

ny0z5ax.png

reklama
Do góry