reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny wytlumaczycie mi o co chodzi z tym.igg igm i wynik dodatni i ujemny, nie kumam tego a nie chce dostac zawalu jak odbiore wyniki

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
Igg didatni świadczy że przeszłaś daną chorobę i masz już masz p/ciała

Igm dodatnie, że masz lub niedawno miałaś zakażenie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja się żegnam. Powodzenia Wam życzę wszystkim. Ja od poniedziałku przeżywam największy dramat w moim życiu. W poniedziałek serduszko nie biło , dzisiaj jestem już w domu po zabiegu. Obym już była ostatnia bo nikomu tego nie życzę :(

Bardzo mi przykro... trzymaj sie !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja się żegnam. Powodzenia Wam życzę wszystkim. Ja od poniedziałku przeżywam największy dramat w moim życiu. W poniedziałek serduszko nie biło , dzisiaj jestem już w domu po zabiegu. Obym już była ostatnia bo nikomu tego nie życzę :(
Bardzo mi przykro... trzymaj się i bądź silna. Wierzę że za chwile znów do nas dołączysz ;) ponoć po takich sytuacjach łatwiej jest znów zajść w ciąże. A ja jestem tego przykładem, mi się udało po pierwszej @ wiec Tobie też się uda. Bardzo pragnęłam jaknajszybciej zajść, wspomoglam się testem owulacyjnym ale nie ograniczałam się tylko do tego konkretnego dnia... trzymam za Ciebie kciuki i liczę na to że na koniec kwietnia lub początek maja napiszesz nam wesołą nowinę! Grunt to pozytywne nastawienie wierzę że Ci się uda!!!

Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.
Jest, serce bije, tętno ok. Ryczę od godziny
50016d9a7f7eacc39cc78ff89a2299a0.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
&naturalnamama - Wspaniała wiadomosc!! Czyli dziewczyny, trzeba mocno wierzyć, ze wszystko będzie dobrze, a ma pewno będzie :) ja jutro w końcu mam wizytę. Te 1,5tyg od ostatniej to najdłuższe 1,5tyg ever... przeleżałam 95% tego czasu wiec liczę na to, ze krwiak sie zmniejszył i częściowo wchłonął. Nie mogę sie doczekać aż zobaczę dzidzie :) oby wszystko było Ok, chciałabym w końcu usłyszeć cos pozytywnego. Dam znać po wizycie.

Tak mi przykro [emoji852]. Trzymaj się.... Mocno ściskam

ny0z5ax.png

Trzymaj się kochana!

reklama
Ja dzisiaj mam ciężki dzień
Na studiach mam praktyki w szpitalu, więc jest ciężko... Plus córcia się rozchorowała i się zrobiła strasznie mamusiowa... Nie mam teraz dosłownie sekundy bez małej, bo tak to raczej za tatusiem biegała. Jednak ja jestem tu tą osobą od uzdrawiania ;)
Od rana mi ciągle niedobrze i kręci mi się w głowie. Mam nadzieję, że to szybko minie.
A mam jeszcze takie pytanko.
Widać już coś u Was na brzuszku? Bo u mnie w pierwszej ciąży od razu było widać, a teraz nic a nic...
I tak się zastanawiam, czy to ja jestem jakaś dziwna, czy to normalne :p

Do góry