Wczoraj miałam termin @ zrobiłam test i 2 kreseczki, dziś w ciągu dnia kolejny i druga praktycznie niewidoczna jutro ide na badanie krwi, trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest ok bo .Dziewczyny tydzień temu 29.dc wynik hcg 93.0 a dziś 35dc 915.0
Czy nie za mały przyrost?
Wizytujemy w ten sam dzień, o ktorej godz masz wizyte??i ktory to 5c?Witajcie Dziewczyny [emoji4].
Gratuluję wizyt i przyrostów bety.[emoji16][emoji16][emoji16] super! Czekam na następne info, vo jeszcze dziś kolejne mamusie mają wizyty. Trzymam kciuki [emoji6]
Dziś kiepsko spałam, ale adrenalina postawiła mnie na nogi. Dziś miałam krew itp. trudno się nie denerwować...no ale czuję się dobrze więc staram się być dobrej myśli [emoji4].
Pierwszy raz skorzystałam z przywileju kobiet w ciąży i weszłam bez kolejki. Niestety widać już mój brzuszek [emoji50] więc nie było problemu.
W pracy jak motorek pracowałam i teraz odpoczywam.
Po jutrze wizyta (2.5 tygodnia czekania).
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero w kolejkę się ustawie po godz.16 bo na NFZ. [emoji6]Wizytujemy w ten sam dzień, o ktorej godz masz wizyte??i ktory to 5c?
Ja godz 12.20.. bedzie 6 tc i 4 dni
I chyba sporo nas wizytujacych na 21 luty