reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Witajcie Dziewczyny [emoji4].
Gratuluję wizyt i przyrostów bety.[emoji16][emoji16][emoji16] super! Czekam na następne info, vo jeszcze dziś kolejne mamusie mają wizyty. Trzymam kciuki [emoji6]

Dziś kiepsko spałam, ale adrenalina postawiła mnie na nogi. Dziś miałam krew itp. trudno się nie denerwować...no ale czuję się dobrze więc staram się być dobrej myśli [emoji4].
Pierwszy raz skorzystałam z przywileju kobiet w ciąży i weszłam bez kolejki. Niestety widać już mój brzuszek [emoji50] więc nie było problemu.
W pracy jak motorek pracowałam i teraz odpoczywam.
Po jutrze wizyta (2.5 tygodnia czekania).

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Dziewczyny [emoji4].
Gratuluję wizyt i przyrostów bety.[emoji16][emoji16][emoji16] super! Czekam na następne info, vo jeszcze dziś kolejne mamusie mają wizyty. Trzymam kciuki [emoji6]

Dziś kiepsko spałam, ale adrenalina postawiła mnie na nogi. Dziś miałam krew itp. trudno się nie denerwować...no ale czuję się dobrze więc staram się być dobrej myśli [emoji4].
Pierwszy raz skorzystałam z przywileju kobiet w ciąży i weszłam bez kolejki. Niestety widać już mój brzuszek [emoji50] więc nie było problemu.
W pracy jak motorek pracowałam i teraz odpoczywam.
Po jutrze wizyta (2.5 tygodnia czekania).

Wizytujemy w ten sam dzień, o ktorej godz masz wizyte??i ktory to 5c?
Ja godz 12.20.. bedzie 6 tc i 4 dni

I chyba sporo nas wizytujacych na 21 luty

Hej dziewczyny!
U mnie nastrój przez ostatnie dni okropny.. nic tylko bym spała i leżała. Troche wam zazdroszczę tego apetytu bo mi nie chce sie wgl jeść i na wszystko mnie mdli :/ wizyta za 4 dni (6t2d).. mam nadzieję na serduszko [emoji173]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytujemy w ten sam dzień, o ktorej godz masz wizyte??i ktory to 5c?
Ja godz 12.20.. bedzie 6 tc i 4 dni

I chyba sporo nas wizytujacych na 21 luty
Ja dopiero w kolejkę się ustawie po godz.16 bo na NFZ. [emoji6]
Tak, pamiętałam, że Ty też jutro [emoji16]. Ale nie wiem kto jeszcze.
Mój to będzie 8tg 3dni według mnie.
Ale zapytam na pewno czy to się potwierdza jeśli chodzi o pomiary.

reklama
No to sporo nas na jutro. [emoji16]
Krasnal77 myślę że już będzie Fasol [emoji4]
Alka1990 też uważam, że trzeba dmuchać na zimne. Na pewno będzie ok. [emoji4]

Do góry