reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A ja wczoraj zauważyłam u siebie na piersi jakby pęknięte naczynko. Wyczytałam, że to może być rozstęp. Miała któraś z Was coś takiego ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez place 100 zl za wizyte

Witam z rana :-) :)
Jeszcze o tej porze jestem jakoś do życia, po południu śpię na stojąco, 21-22 w łóżku . Dlatego nie pisze tylko czytam Was od czasu do czasu.
Strasznie drogo płacicie za wizytę, 250 zł??? Ja płacę 100 zł z usg to chyba nie jest źle. A i tak zastanawiam się czy na NFZ się nie zapisac jeszcze dla badań, @bronzowykapec Ty chodzisz też na NFZ??
@aisza7 super wróżba , i co nie zdradziłas się przed znajomymi??
Ja na szczęście zdrowa, wczoraj spędziłam ponad godzinę na mrozie z młodym na górce na sankach, myslałam, że mi ręce odpadną tak zmarzłam ale jakoś mnie nic nie wzięło.
@monami też cycki mam strasznie bolące, nie mogę spać na brzuchu a uwielbiam :baffled:
Aaaa witam nowe mamusie ;););)

Krew pobrana. A moja Pani ginekolog poszła na zwolnienie ;( i teraz szukaj wiatru w polu ;( ehh już trzy miejsca obdzwoniłam i terminy na połowę kwietnia maja to już będzie po 10 tygodniu ;(

Zdrowiej szybciutko :) również mam wahania, dzis rano i po południu czułam się fatalnie. Teraz mam przypływ energii. Ja też już przeglądałam ciuszki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Ooo to nie jestem sama z tymi zakupami :)
Wiem ze w 6 miesiacu i pozniej z 2 malych dzieci nic nie kupie..a teraz czycham na rozne okazje... :)

Mnie też przeziębienie bierze :(
Można jakiś spray do nosa?

Mam Euphorbium ale g*** dają.
Witaminę C można.
Coś jeszcze?

Co do nastrojów to potwierdzam u mnie humor jak przed @ Mąż ze mną ledwo wytrzymuje.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Kurcze na przeziebienie to malo co teraz możemy....

Syropy z
Cebuli
cytryny
Czosnku
Imbiru
I wszystko
Zalac miodem
Nie dobre..ale to antybiotyki w postaci naturalnej
Ponoc działa

Krew pobrana. A moja Pani ginekolog poszła na zwolnienie ;( i teraz szukaj wiatru w polu ;( ehh już trzy miejsca obdzwoniłam i terminy na połowę kwietnia maja to już będzie po 10 tygodniu ;(
A na nfz czy prywatnie takie terminy?
Na pewno znajdziesz.
Popytaj na forum lokalnym kogo polecają i jak powiesz w którym tyg to cię może umówią.

Wizyta 19.02.18->czekamy

reklama
Ja chodze do ordynatora ginekologii w szpitalu takze tez mam nadzieje ze bedzie ok zreszta jak.bylam w tamtym roku na zamrażaniu nadrzerki to sie w szpitalu tylko on mna zaja i wyleczyl mnie z ostrego zapalenia przydatkow gdzie na wizytach inni lekarze mowili po co ja mam lezec w szpitalu ze juz mi nic nie jest ze powinnam isc huz do domu a on sie mna zaja i do konca wyleczyl przydatki i mam spokoj

Ja place 200zl..
Ale potem osobiscie mi cc robii opieke w szpitalu mam potem extra

Do góry