monami
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam z rana
Jeszcze o tej porze jestem jakoś do życia, po południu śpię na stojąco, 21-22 w łóżku . Dlatego nie pisze tylko czytam Was od czasu do czasu.
Strasznie drogo płacicie za wizytę, 250 zł??? Ja płacę 100 zł z usg to chyba nie jest źle. A i tak zastanawiam się czy na NFZ się nie zapisac jeszcze dla badań, @bronzowykapec Ty chodzisz też na NFZ??
@aisza7 super wróżba , i co nie zdradziłas się przed znajomymi??
Ja na szczęście zdrowa, wczoraj spędziłam ponad godzinę na mrozie z młodym na górce na sankach, myslałam, że mi ręce odpadną tak zmarzłam ale jakoś mnie nic nie wzięło.
@monami też cycki mam strasznie bolące, nie mogę spać na brzuchu a uwielbiam
Aaaa witam nowe mamusie
Zdrowiej szybciutko również mam wahania, dzis rano i po południu czułam się fatalnie. Teraz mam przypływ energii. Ja też już przeglądałam ciuszki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez place 100 zl za wizyte
A na nfz czy prywatnie takie terminy?Krew pobrana. A moja Pani ginekolog poszła na zwolnienie ;( i teraz szukaj wiatru w polu ;( ehh już trzy miejsca obdzwoniłam i terminy na połowę kwietnia maja to już będzie po 10 tygodniu ;(
Ja place 200zl..
Ale potem osobiscie mi cc robii opieke w szpitalu mam potem extra