Mamisia83
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krew pobrana. A moja Pani ginekolog poszła na zwolnienie ;( i teraz szukaj wiatru w polu ;( ehh już trzy miejsca obdzwoniłam i terminy na połowę kwietnia maja to już będzie po 10 tygodniu ;(
Mój tez w szpitalu przyjmuje gdzie rodzić będę . A poza tym pamiętam go z poprzedniego porodu, niby do niego nie chodziłam w ciąży a przychodził dopytywał się jak się czuje i w ogóle było widać, że chce pomóc, tak go jakoś miło zapamiętałam, że teraz do niego chodzę. A że niedrogo bierze, u nas na wschodzie chyba takie ceny sąJa place 200zl..
Ale potem osobiscie mi cc robii opieke w szpitalu mam potem extra
Trochę ginekologów jest do wyboru ale chciałby iść do takiego, żeby nie zmieniać lekarza 50razy. I ci maja terminy zajęte. Chce chodzić na NFZ. Chyba pójdę na pierwszą wizytę prywatnie bo nie wytrzymam tak długo. Chciałam się zarejestrować tak by było po 7 tygodniu, tak żeby mieć pewność że jest w porządku. Ale nie spodziewałam się że trzeba czekać około 2miesiecy na wizytę.A musisz akurat isc do lekarza w tym samym.miescie moze idz gdzies indziej np w innej miejscowosci dowiesz sie co z dzidziusiem no i no 10 tygodnia musisz miec wpis ze bylas u lekarza inaczej nie dostaniesz becikowego u mnie to akurat obojetnie.bo i tak nam sie nie bedzie nalezalo ale chcialam pojsc do lekarza dowiedziec sie czy wszystko ok wiec wczoraj bylam i jestem.na pewno duzo spokojniejsza
Trochę ginekologów jest do wyboru ale chciałby iść do takiego, żeby nie zmieniać lekarza 50razy. I ci maja terminy zajęte. Chce chodzić na NFZ. Chyba pójdę na pierwszą wizytę prywatnie bo nie wytrzymam tak długo. Chciałam się zarejestrować tak by było po 7 tygodniu, tak żeby mieć pewność że jest w porządku. Ale nie spodziewałam się że trzeba czekać około 2miesiecy na wizytę.
Wiesz co też nad tym myślę, a do którego ginekologa chodzisz?Witam z rana
Jeszcze o tej porze jestem jakoś do życia, po południu śpię na stojąco, 21-22 w łóżku . Dlatego nie pisze tylko czytam Was od czasu do czasu.
Strasznie drogo płacicie za wizytę, 250 zł??? Ja płacę 100 zł z usg to chyba nie jest źle. A i tak zastanawiam się czy na NFZ się nie zapisac jeszcze dla badań, @bronzowykapec Ty chodzisz też na NFZ??
@aisza7 super wróżba , i co nie zdradziłas się przed znajomymi??
Ja na szczęście zdrowa, wczoraj spędziłam ponad godzinę na mrozie z młodym na górce na sankach, myslałam, że mi ręce odpadną tak zmarzłam ale jakoś mnie nic nie wzięło.
@monami też cycki mam strasznie bolące, nie mogę spać na brzuchu a uwielbiam
Aaaa witam nowe mamusie
Do Tarajki. Ale zastanawiam się czy na Kilińskiego się nie zapisać dla samych badań, tam co jak co ale badania, ważenie, ktg potem robią na każdej wizycie.Wiesz co też nad tym myślę, a do którego ginekologa chodzisz?