reklama
Kiedy?? Nic nie widzę na ich stronie... Pamiętam że w poprzednich ciążach rogal ratował mi życie, ale miałam pożyczony od koleżanki...
Ja polecam cos takiego. W ciazy do spani niezastapione a potem przydalo sie i do karmienia i do zostawiania babla na kanapie itp
Zobacz ofertę: Poduszka Ciążowa Rogal Dla Kobiet Typ C Link do: Poduszka Ciążowa Rogal Dla Kobiet Typ C
Kffiatek
Fanka BB :)
O to. to, to własnie takie miałam tylko chyba z motherhood, cudowna rzecz. Nie wiedziałam że to takie tanieJa polecam cos takiego. W ciazy do spani niezastapione a potem przydalo sie i do karmienia i do zostawiania babla na kanapie itp
Zobacz ofertę: Poduszka Ciążowa Rogal Dla Kobiet Typ C Link do: Poduszka Ciążowa Rogal Dla Kobiet Typ C
U nas w mieszkaniu nie ma żadnych zwierzaczków, w przyszłym tygodniu wracamy do rodzinnego miasta to posiedzę trochę u rodziców. A tam dosłownie mam zoo! 4 koty, 2 psy i papuga. Jak się dziewczyny dziś czujecie z rana? U mnie żadnych mdłości, dziwne. Powiedzcie mi, do którego miesiąca planujecie pracować albo jak to wyglądało w poprzednich ciążach?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
monami
U nas w mieszkaniu nie ma żadnych zwierzaczków, w przyszłym tygodniu wracamy do rodzinnego miasta to posiedzę trochę u rodziców. A tam dosłownie mam zoo! 4 koty, 2 psy i papuga. Jak się dziewczyny dziś czujecie z rana? U mnie żadnych mdłości, dziwne. Powiedzcie mi, do którego miesiąca planujecie pracować albo jak to wyglądało w poprzednich ciążach?
Ja dopiero co prawda otworzyłam oczy ale melduje ze tez się dobrze czuje ! Wczoraj mnie bardzo piersi męczyły ale już dzisiaj chyba będzie okej
Ja już jestem na zwolnieniu od dzisiaj dokładnie
Kffiatek
Ja mam mdłości głównie wieczorem, rano prawie nic.U nas w mieszkaniu nie ma żadnych zwierzaczków, w przyszłym tygodniu wracamy do rodzinnego miasta to posiedzę trochę u rodziców. A tam dosłownie mam zoo! 4 koty, 2 psy i papuga. Jak się dziewczyny dziś czujecie z rana? U mnie żadnych mdłości, dziwne. Powiedzcie mi, do którego miesiąca planujecie pracować albo jak to wyglądało w poprzednich ciążach?
Co do pracy to jak najdłużej się da- w pierwszej do siódmego, w drugiej zaszłam na wychowawczym więc się nie liczy. Teraz zależy mi na mojej pracy, lubię ją po prostu Nie jest niebezpieczna dla ciąży, to praca przy biurku, czasem jest trochę stresu ale bez przesady.
B
bronzowykapec
Gość
W pierwszej nie pracowałam miesiąc, tydzień przed finałem i trzy po, w drugiej po 4mc odeszłam i wróciłam jak Młoda skończyła 3 lata, teraz nie wiem, zobaczę jak się będę czuła [emoji16]U nas w mieszkaniu nie ma żadnych zwierzaczków, w przyszłym tygodniu wracamy do rodzinnego miasta to posiedzę trochę u rodziców. A tam dosłownie mam zoo! 4 koty, 2 psy i papuga. Jak się dziewczyny dziś czujecie z rana? U mnie żadnych mdłości, dziwne. Powiedzcie mi, do którego miesiąca planujecie pracować albo jak to wyglądało w poprzednich ciążach?
B
bronzowykapec
Gość
Dzisiaj powtórka bety [emoji16] 3majcie kciuki
monami
Ale mnie kusisz, zeby tez skoczyc ;DDzisiaj powtórka bety [emoji16] 3majcie kciuki
reklama
Pl-AN*NA-Trzecie
Hej dziewczyny, ja mam psa, ale już się nie możemy doczekac kiedy się spotka z dzidzia- to takie łagodne stworzenie.. byliśmy ze znajomymi kilka tygodni temu na weekend nad morzem i nasza psina pilnowała ich dzidziusia, siedziała przy małej Zuzi cały czas. Co do pracy to ja tez chciałabym pracować jak najdłużej. Mam opcje pracy z domu kilka razy w miesiącu wiec mam nadzieje, ze pójdą mi na rękę i pozwolą częściej z tego korzystać. Ja dzisiaj wstałam bez żadnych objawów- nawet noc przespałam bez wstawania na picie i siusiu. Mam nadzieje ze będziemy dobrze znosić ciąże- wszystkie. Fajne te gadżety podsylacie, ja niestety w tyle jestem z takimi rzeczami. Mam prośbę, czy możemy linki do wyprawki wrzucać na jakaś osobna stronkę, łatwiej byłoby później to odnaleźć.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom