Szalona 29
Moderatorka
No nic trudno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak w ogóle to ja mam długie cykle i owu miałam dopiero w 21 dniu cyklu a mimo wszystko wiek ciąży wyliczyli mi idealnie wiec nie sugeruje się tym że owu musi być równo 14 dnia...to dlaczego niektóre z was piszą że termin na suwakach się nie zgadza...
W lidlu bedzie odziez ciazowa....
Rogale dla ciezarnych..te duze poduszki ..etc
Witam się
Mam 35 lat, dwóch synów 16 i 8 lat. Trzecia ciąża, planowana ale jeszcze nie teraz. Rozwiodłam się po 15 latach małżeństwa i taka niespodzianka z nowym partnerem. Liczę, że będzie kobitka. Starszy syn się bardzo cieszy, młodszy jeszcze nic nie wie.
Jest mega stres bo w międzyczasie jedna ciąża biochemiczna, jedna o umarła.
Młodszy synus urodził się z wrodzoną wada serca więc strach ogromny żeby dzidzia była zdrowa.
Wczoraj wizyta, termin 15.10
Kiedy?? Nic nie widzę na ich stronie... Pamiętam że w poprzednich ciążach rogal ratował mi życie, ale miałam pożyczony od koleżanki...W lidlu bedzie odziez ciazowa....
Rogale dla ciezarnych..te duze poduszki ..etc
Ja mam dwa koty od czasów sprzed dzieci i też znajome się dziwiły że ich natychmiast nie oddałam po pozytywnym teście Jedna moja kotka uwielbia dzieciaki, spała z synkiem w łóżeczku kiedy był mały. Teraz śpi w łóżeczku dla lalek córki Mam też dwie papugi, bo co mi tam, dzieci wygrały na loterii. Wiem, to dziwne połączenie ale jeszcze się nie zeżarły nawzajemDokładnie mam takie podejście. [emoji16] tylko czekałam na ten temat...cieszę się, że tu większość rozumie to, że koty nie są bezpośrednią przyczyną toxo.
Ja mam kota. Tak, śpimy razem i jest zbawieniem na moje bolące piersi. Grzeje mnie od piersi po brzuch i jest to cudowne ciepełko, odrazu przychodzi ulga. Tak, miałam toxo przechodziłam ok 2-3 lat temu. Za nim zaczęłam się starać robiłam sobie badania w tym kierunku, bo uważam to za odpowiedzialne podejście do planów. Teraz mam pewność, że ilość moich przeciwciał jest wystarczająca by nie wpłynęło to na rozwój dziecka.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Połączenie jak u mnie koty i szynszyl [emoji23] czasami takie akcje, że się włosy jeżąJa mam dwa koty od czasów sprzed dzieci i też znajome się dziwiły że ich natychmiast nie oddałam po pozytywnym teście [emoji14] Jedna moja kotka uwielbia dzieciaki, spała z synkiem w łóżeczku kiedy był mały. Teraz śpi w łóżeczku dla lalek córki Mam też dwie papugi, bo co mi tam, dzieci wygrały na loterii. Wiem, to dziwne połączenie ale jeszcze się nie zeżarły nawzajem
Ja do Zakopanego godzinę ze SzczawnicyJa za to 1,5h drogi do Zakopanego! [emoji28]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom