Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Dzisiaj powtórka bety [emoji16] 3majcie kciuki
Trzymamy mocno!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj powtórka bety [emoji16] 3majcie kciuki
Ja kocham zwierzaki.U nas w mieszkaniu nie ma żadnych zwierzaczków, w przyszłym tygodniu wracamy do rodzinnego miasta to posiedzę trochę u rodziców. A tam dosłownie mam zoo! 4 koty, 2 psy i papuga. Jak się dziewczyny dziś czujecie z rana? U mnie żadnych mdłości, dziwne. Powiedzcie mi, do którego miesiąca planujecie pracować albo jak to wyglądało w poprzednich ciążach?
Ja jestem asystentką i higienistką w gabinecie stomatologicznym...rzadko kiedy siedzęWy wszystkie macie siedzaca prace ze tak dlugo chcecie pracowac?
Ja Twój widzę jak obrócęNo nic trudno
Ja jestem asystentką i higienistką w gabinecie stomatologicznym...rzadko kiedy siedzę
Pracę mam na zmiany 8-14.30 lub 14-20...a przed i po pracy mogę mieć swoich pacjentów.
Oprócz ogarnięcia gabinetów, sterylizacji, recepcji, asystowania do zabiegów, potwierdzania, umawiania, rozliczania pacjentów na koniec musimy jeszcze sprzątnąć...5 gabinetów, poczekalnia, łazienka i klatka schodowa...to sprzątanie dla mnie najbardziej uciążliwe, na mopie te schody po całym ciężkim dniu.
Na razie nikt nie wie o ciąży więc robię jeśli mam siłę. Jak już się dowiedzą to będę miała taryfę ulgową.
Wizyta 19.02.18->czekamy
Haha...Ty też Na samolot i pobyt samej za granicą bym się nie pisała.Myśle ze powinnaś jak najszybciej poinformować o ciąży
U mbie wczoraj były mdłości, dzisiaj na razie spokój, czasami zgaga i śpiąca jestem po poludniu. [emoji16] ja jak wszystko będzie dobrze to juz od 26 idę na zwolnienie bo u mnie w pracy nie są dobre warunki dla ciężarnych.U nas w mieszkaniu nie ma żadnych zwierzaczków, w przyszłym tygodniu wracamy do rodzinnego miasta to posiedzę trochę u rodziców. A tam dosłownie mam zoo! 4 koty, 2 psy i papuga. Jak się dziewczyny dziś czujecie z rana? U mnie żadnych mdłości, dziwne. Powiedzcie mi, do którego miesiąca planujecie pracować albo jak to wyglądało w poprzednich ciążach?