reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Witajcie dzisiaj w Walentynki [emoji173][emoji173][emoji173]
Miłego dnia każdej z osobna życzę.

Za betę trzymam kciuki [emoji16]
Tak, ja mam pracę przy kompie, ale nie tylko. Czasem fotografuję, czasem muszę dopilnować produkcji pochodzić tu i tam po firmie. A odkąd wszyscy w firmie wiedzą też czuję, że traktują mnie lekko ulgowo. Szczególnie szef, który dba o to bym się nie denerwowała. Zależy mu bym została jak najdłużej...A ja też póki co chciałabym spróbować pracować do wakacji jeśli będę się dobrze czuła. Lubię swoją pracę [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja poszłam już na zwolnienie bo ja biegam sama za 20 maluchami w wieku 2-5-3 lat. Moja pomoc nauczyciela poszła na zwolnienie ciążowe i zostałam całkiem sama a to wiadomo tu trzeba pomoc w toalecie tu się biją tu kłócą, krzyczą. Trzeba ciagle upominać gadać po 20 razy to samo. Schylać się , kucać, dźwigać.

Nie na moje nerwy teraz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A po za tym jak dzieciaki to pewnie pełno wirusów, katarów itd. Nie dziwie Ci sie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam prace typowo biurowa. Mój szef już 2 tyg temu oznajmił ze w kwietniu mam planować podróż służbowa (za granice, przelot samolotem z przesiadka- sama, na 3 dni). Do tej pory nie był to problem, ale czuje ze muszę z nim jak najszybciej porozmawiać, ze nie dam rady. Według mnie za duże ryzyko, a Wy co o tym sądzicie?
Myślę żebym poinformował szefa że jestem w ciąży. Na podróż służbową bym się pisała, o ile lekarz by nie widział przeciwwskazań. Ale informacja jak najszybciej bo zależy na czym szefowi zależy (np. jeśli masz to potem w firmie wdrożyć to może być mało czasu itd.). Ja jestem lek.wet. i na ten moment zamierza pracować jak długo będę mogła. Kocham swoją pracę;) poprzednią ciążę musiałam leżeć i bardzo źle to przeżyłam. Mam nadzieję że nie będzie powtórki;) poszłam z synkiem na pobranie krwi dzisiaj i nie wytrzymałam i sobie betę też zrobiłam;)

Witajcie dzisiaj w Walentynki [emoji173][emoji173][emoji173]
Miłego dnia każdej z osobna życzę.

Za betę trzymam kciuki [emoji16]
Tak, ja mam pracę przy kompie, ale nie tylko. Czasem fotografuję, czasem muszę dopilnować produkcji pochodzić tu i tam po firmie. A odkąd wszyscy w firmie wiedzą też czuję, że traktują mnie lekko ulgowo. Szczególnie szef, który dba o to bym się nie denerwowała. Zależy mu bym została jak najdłużej...A ja też póki co chciałabym spróbować pracować do wakacji jeśli będę się dobrze czuła. Lubię swoją pracę [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No to trzymamy kciuki żeby było wg Twojego planu[emoji106][emoji846]
Piękne mamy Walentynki w tym roku!

Fajne te rzeczy z lidla
emoji846.png

Ja mam z lidla taką długa poduchę jeszcze z poprzedniej ciąży, bardzo się wtedy do spania przydała :)
Pracę mam typowo przy komputerze, ale najgorsze, że 30 km od miejsca zamieszkania , w lecie niby pół godziny i jestem, w zimie najgorzej bo ślisko czasami \. Pracować chyba będę ile się da bo jedna z koleżanek jest na macierzyński a wróci może po wakacjach, zobaczę jeszcze. W poprzedniej ciąży do 8 miesiąca pracowałam.
Trzymam kciuki za wizyty i wyniki , będzie dobrze ;)
A ze zwierząt to tylko rybki u nas , mąż bardzo lubi i fajnie sobie na nie popatrzeć , uspokajająco takie akwarium działa ;)

A po za tym jak dzieciaki to pewnie pełno wirusów, katarów itd. Nie dziwie Ci sie

Póki co dwójka na ospę chora a dyrektorka ba jelitowke. Ale to prawda wszyscy z katarami, gilami po usta cieknacymi. Kaszlem. Ja sama dwa tygodnie temu wyleczyłam zapalenie zatok.

m3sx9jcgogyfnfkt.png

Teraz ważne pytanie! Mąż jeszcze nie wiem że się udało;) rok starań był. Chciałabym mu jakoś tak wyjątkowo może trochę z "pompą" go poinformować. Ale pomysłu nie mam:( Ratujcie !

reklama
Kurczę nie przesuwa mi się ten szwaczek na aplikacji.... na forum normalnie jak wchodzę jest wszystko ok! Porąbane to wszystko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry