reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U nas w mieszkaniu nie ma żadnych zwierzaczków, w przyszłym tygodniu wracamy do rodzinnego miasta to posiedzę trochę u rodziców. A tam dosłownie mam zoo! 4 koty, 2 psy i papuga. Jak się dziewczyny dziś czujecie z rana? U mnie żadnych mdłości, dziwne. Powiedzcie mi, do którego miesiąca planujecie pracować albo jak to wyglądało w poprzednich ciążach?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

U nas w mieszkaniu nie ma żadnych zwierzaczków, w przyszłym tygodniu wracamy do rodzinnego miasta to posiedzę trochę u rodziców. A tam dosłownie mam zoo! 4 koty, 2 psy i papuga. Jak się dziewczyny dziś czujecie z rana? U mnie żadnych mdłości, dziwne. Powiedzcie mi, do którego miesiąca planujecie pracować albo jak to wyglądało w poprzednich ciążach?

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Ja dopiero co prawda otworzyłam oczy ale melduje ze tez się dobrze czuje ! Wczoraj mnie bardzo piersi męczyły ale już dzisiaj chyba będzie okej ;)
Ja już jestem na zwolnieniu od dzisiaj dokładnie

m3sx9jcgogyfnfkt.png

dhi4vfxmrwrvm3d0.png
Ja mam mdłości głównie wieczorem, rano prawie nic.
Co do pracy to jak najdłużej się da- w pierwszej do siódmego, w drugiej zaszłam na wychowawczym więc się nie liczy. Teraz zależy mi na mojej pracy, lubię ją po prostu :) Nie jest niebezpieczna dla ciąży, to praca przy biurku, czasem jest trochę stresu ale bez przesady.

dhi4vfxmrwrvm3d0.png
W pierwszej nie pracowałam miesiąc, tydzień przed finałem i trzy po, w drugiej po 4mc odeszłam i wróciłam jak Młoda skończyła 3 lata, teraz nie wiem, zobaczę jak się będę czuła [emoji16]

w4sqyx8dw7zp1lfy.png

ibm2y2v4dlftgaaf.png

ug37gu1rnzctq8jo.png

reklama
Hej dziewczyny, ja mam psa, ale już się nie możemy doczekac kiedy się spotka z dzidzia- to takie łagodne stworzenie.. byliśmy ze znajomymi kilka tygodni temu na weekend nad morzem i nasza psina pilnowała ich dzidziusia, siedziała przy małej Zuzi cały czas. Co do pracy to ja tez chciałabym pracować jak najdłużej. Mam opcje pracy z domu kilka razy w miesiącu wiec mam nadzieje, ze pójdą mi na rękę i pozwolą częściej z tego korzystać. Ja dzisiaj wstałam bez żadnych objawów- nawet noc przespałam bez wstawania na picie i siusiu. Mam nadzieje ze będziemy dobrze znosić ciąże- wszystkie. Fajne te gadżety podsylacie, ja niestety w tyle jestem z takimi rzeczami. Mam prośbę, czy możemy linki do wyprawki wrzucać na jakaś osobna stronkę, łatwiej byłoby później to odnaleźć.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry