sandralevv93
Fanka BB :)
Narzekalam na brak objawów, a dzis zwymiotowalam [emoji23][emoji23]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odnośnie tej bety to ja miałam w pon 3700 coś ale nie pamiętam jaka końcówka byłaNarzekalam na brak objawów, a dzis zwymiotowalam [emoji23][emoji23]
Na dziewczynke szybciej przyrasta. Wpisz w google, jest o tym artykul i kobietom bardzo czesto sie sprawdza [emoji4] ja porownywalam z beta kolezanki ktora urodzila chlopca niedawno i mamy bete prawie identycznaA jak rośnie Beta na chłopca a jak na dziewczynkę ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na dziewczynke szybciej przyrasta. Wpisz w google, jest o tym artykul i kobietom bardzo czesto sie sprawdza [emoji4] ja porownywalam z beta kolezanki ktora urodzila chlopca niedawno i mamy bete prawie identyczna
Moja kolezanka miala identyczny przyrost z 80 na 200-i to tez 150% i ma chlopca. Wydaje mi sie ze to nie jest jeszcze najszybszy przyrost jak u dziewczynek. Ale jest roznie [emoji4] to nie przesadza o chlopcu [emoji4]To jak mi przyrosła po 48h o 145% to zwiastuje to większe
Szanse na dziewczynkę ? Z kalendarza chińskiego tez dziewczynka wychodzi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedz mi na kiedy nasz termin? i jaki miałaś wynik 2 dni temu?U mnie dzisiaj kolo 3200 powinno byc. Ale dalam sobie spokoj i juz,dzisiaj bety nie badalam.
Termin kolo 12 października. W poniedziałek beta byla 820 [emoji4]A powiedz mi na kiedy nasz termin? i jaki miałaś wynik 2 dni temu?