reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Szalona ja chciałam na dziewczynkę Liwia albo Kalina lub właśnie Amelia. Ale mężowi kojarzy się z amelinium i jego była tak nazwała córkę. Więc Amelia odpada. A męskie coś o Adamie była mowa więc może. Bo mu z meskimi mamy problem.

Do starszego brata Artura :)

Emol ja w sobotę miałam betę 7787.om 29.12

Co do płci to mam chłopca...przed synkiem baardzo chciałam dziewczynkę...ale teraz chyba wolałabym drugiego synka :)

Długo czekałam z pozbywaniem się rzeczy maluszka bo liczyłam szybko na kolejne. Łóżeczko szczebelkowe złożyłam dop.w grudniu i miałam oddać siostrze ale okazuje się, że chyba jeszcze nam się w tym roku przyda :)

Co do imion zawsze mi się podobały Maciej i Ania lub Hania ale mąż jest na anty :/

Wizyta 19.02.18->czekamy

reklama
Ja też stosuje femibion. Wcześniej podczas staran brałam zwykły kwas foliowy ale jak zaszłam to lekarz stwierdził że lepiej femibion bo w tym preparacie kwas foliowy jest jakiś inny a zwykły kwas foliowy podobno jest dopiero w żołądku przerabiany za pomocą jakiegoś enzymu...i mówił że są prowadzone badania na ten temat czy jeżeli ktoś kto nie ma tego enzymu to zwykły kwas foliowy może być szkodliwy na płód. Badania nie skończone i nie ma wyników ale jeśli są jakieś wątpliwości to lekarz stwierdził że lepiej będzie femibion. Trochę skomplikowane ale tak mu to tłumaczył [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry