reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Oczywiscie bede chodzila.prywatnie do ordynatora szpitala poniewaz w pierwszej ciazy chodzilam na nfz i byla jakas totalna masakra nikt sie mna nie zajmowal itd...

reklama
Jadę w sobotę na kulig ze znajomymi i się zastanawiam się czy sobie nie odpuscic:baffled: Jak myslicie?
Niby zimno ma nie być, odpuszczę sobie zjeżdżalnie na workach tym razem :p, a grzaniec z bezalkoholowe go będzie :biggrin2: szkoda mi odpuścić bo co rok organizujemy ze znajomymi a poza tym musiała bym się tłumaczyć czego w tym roku nie jadę. Tym bardziej, że ja to wszystko zawsze organizuję...

Ja bym pewnie pojechała. Po prostu bylabym ostrozniejsza. Jak sama napisałaś . Mam podobnie z kajakami. Zawsze to organizujemy z mężem i gdyby to wypadało teraz to na pewno bym poplynela. Do lata dużo czasu, pewnie ich przywitam na mecie [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny smaki mi się zmieniają. Zrobiłam ukochane kaszotto z brokulem i pieczarkami. I nie mogę na nie patrzeć...

Mam to samo. Moją rutyną jest jedzenie na śniadanie jajka z boczkiem, codziennie. Dziś mnie zemdliło na samą myśl. Zjadłam kaszkę XD

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie wróciłam od ginekologa, okazało się, że mam za niski progesteron, zapisała mi duphaston i kazała się oszczędzać...

Ale co ciekawe: zapytałam ją czy mogę brać nospę jak mnie boli brzuch (pokazałam opakowanie kupione tutaj w Chinach), a ona: "zaraz sprawdzę, bo nigdy nie słyszałam o takim leku" :p

Ja mam też wyższa;) ale u mnie podstawowa to 36,0-36,2. Teraz mam 36,8
U mnie podobnie, niska ptc jest koło 36,0-2, a "wysoka" to 36,6 ;)

Czy któraś z was ma więcej niż 3680? Bo widzę wyniki po 100-200

Alina89 mieszkasz w chinach. Woow.

reklama
Ja właśnie wróciłam od ginekologa, okazało się, że mam za niski progesteron, zapisała mi duphaston i kazała się oszczędzać...

Ale co ciekawe: zapytałam ją czy mogę brać nospę jak mnie boli brzuch (pokazałam opakowanie kupione tutaj w Chinach), a ona: "zaraz sprawdzę, bo nigdy nie słyszałam o takim leku" :p

U mnie podobnie, niska ptc jest koło 36,0-2, a "wysoka" to 36,6 ;)

I jak? Nospe chyba właśnie można brać z tego co mi wiadomo..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry