Madzia1107
Fanka BB :)
Wizyte dopiero mam w nastepny czwartek wiec ide jednak na bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz mówił żeby nie brać nospy do 8 tyg. Działa przeciwakurczowo być może jest zagrożenie ze zbyt mocno rozkurczy...nie wiem...ale słyszałam też o kobietach które brały nospeI jak? Nospe chyba właśnie można brać z tego co mi wiadomo..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak, powiedziała, że można Po prostu rozbawiło mnie, że taki to popularny lek w Polsce i na świecie, a tu lekarz o nim w ogóle nie słyszałI jak? Nospe chyba właśnie można brać z tego co mi wiadomo..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz mówił żeby nie brać nospy do 8 tyg. Działa przeciwakurczowo być może jest zagrożenie ze zbyt mocno rozkurczy...nie wiem...ale słyszałam też o kobietach które brały nospe
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie też o tym słyszałam więc też nie biorę. Ale ogólnie zazwyczaj tabletki przeciwbólowe biorę jak już naprawdę nie wytrzymuje.Mój lekarz mówił żeby nie brać nospy do 8 tyg. Działa przeciwakurczowo być może jest zagrożenie ze zbyt mocno rozkurczy...nie wiem...ale słyszałam też o kobietach które brały nospe
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
80, po 48h 200 a po kolejnych 72h 820 [emoji4]Gratulacje nie świruj, beta ładnie rośnie, wiec nie ma powodów do niepokoju! A co do zera objawów, hm ja więcej objawów ciążowych miałam nie będąc, a myśląc że może się udało [emoji23] Każda ma inny organizm, póki mocno nie boli brzuch i nie ma krwawienia - jest w porządku. Jaka wyszła Ci beta?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie dzisiaj kolo 3200 powinno byc. Ale dalam sobie spokoj i juz,dzisiaj bety nie badalam.Czy któraś z was ma więcej niż 3680? Bo widzę wyniki po 100-200
Alina89 mieszkasz w chinach. Woow.