reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
I jak? Nospe chyba właśnie można brać z tego co mi wiadomo..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz mówił żeby nie brać nospy do 8 tyg. Działa przeciwakurczowo być może jest zagrożenie ze zbyt mocno rozkurczy...nie wiem...ale słyszałam też o kobietach które brały nospe

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

I jak? Nospe chyba właśnie można brać z tego co mi wiadomo..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak, powiedziała, że można :) Po prostu rozbawiło mnie, że taki to popularny lek w Polsce i na świecie, a tu lekarz o nim w ogóle nie słyszał ;)

Mój lekarz mówił żeby nie brać nospy do 8 tyg. Działa przeciwakurczowo być może jest zagrożenie ze zbyt mocno rozkurczy...nie wiem...ale słyszałam też o kobietach które brały nospe

Kto wie, pewnie dużo zależy od indywidualnej sytuacji i czasem to jest niewskazane? Dlatego stwierdziłam, że najlepiej zapytać lekarza :D

Ja właśnie też o tym słyszałam więc też nie biorę. Ale ogólnie zazwyczaj tabletki przeciwbólowe biorę jak już naprawdę nie wytrzymuje.
Co do chińskiego kalendarza płci to wychodzi mi dziewczynka o której po cichutku marzę, mojej mamie wychodził chłopiec a jestem ja. ;) Chociaż mentalnie mam dużo z faceta, ale długo by opowiadać. :)
Moją niespodziankę muszę chyba przyspieszyć bo narzeczony już sam mi przypomina, że mam zrobić test w sobotę, nie wie, że już dawno zrobiłam. ;) Więc prawdopodobnie niespodziankę przyszykuje na weekend. :)
Jak tam u was tłusty czwartek? Ile pączków już zjadłyście? :) Ja dopiero jednego, chociaż bardzo mnie korci ale muszę zjeść coś normalnego, tylko że bardzo mi się nie chce zjeść porządnego śniadania... [emoji6]

1518086586-7ab0e8ccad77eff0-aaaaaa.jpeg

U mnie faworki cieniutkie i kruche...A pączek na razie 1. [emoji16] Miłego Tłustego Czwartku.
Ja zawsze ten dzień bardzo celebruję i nie chodzi mi tylko o zjedzenie czegoś pysznego.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje :) nie świruj, beta ładnie rośnie, wiec nie ma powodów do niepokoju! A co do zera objawów, hm ja więcej objawów ciążowych miałam nie będąc, a myśląc że może się udało [emoji23] Każda ma inny organizm, póki mocno nie boli brzuch i nie ma krwawienia - jest w porządku. Jaka wyszła Ci beta?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
80, po 48h 200 a po kolejnych 72h 820 [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry