reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Osobiscie nospy nie biore, chyba ze umieram z bolu bo cierpie na IBS. Codziennie od miesiaca suplementuje sie magnesem. Na szczescie tym razem bolu brzucha nie mam. Wczoraj lekko jak na okres wieczorem ale sie troche nadzwigalam zakupow. A tak luzik.
Co do plci, jesli tym razem pujdzie ok i nie poronie to powaznie zastanawiam sie nad tym zeby zrobic sobie niespodzianke przy porodzie. Mam juz 2 synkow i chcialabym 3 synka (wiem dziwne, zazwyczaj wszyscy parki chca) ale cokolwiek by bylo bede wdzieczna losowi... oby tylko tym razem znow nie poronic i oby bylo zdrowe.

Sanralevv robiłam jedna bete. Pobranie krwi w poniedziałek i wynik 1700 i pokazuje że minimalnie łapie się na 7 tydzień jeżeli zrobię + 2 dni (podwaja się po 2 dniach) i z moich obliczeń zaszlam w ciążę 21.12 a termin na 4.10. Tak myślałam że łapie się na przełomie września i października.

A mi tak obojętnie jaka płeć. Znaczy się chcialm mieć parke, ale wiem że mój syn jak narazie jest jedynym chłopcem i byłoby mu smutno jakby była dziewczynka i nie miałby się jak razem bawić więc trudno określić :)

Pierwsze ! I nawet niezbyt dane nam było się starać bo udało się w 2cs, myślałam ze mi to zajmie z pół toku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to super, ja mam pcos. Staralam sie prawie rok, mialam laparoskopie zeby pobudzić jajniki bo nie reagowaly na leki. To byla moja pierwsza owulacja podczas staran i udana [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Sanralevv robiłam jedna bete. Pobranie krwi w poniedziałek i wynik 1700 i pokazuje że minimalnie łapie się na 7 tydzień jeżeli zrobię + 2 dni (podwaja się po 2 dniach) i z moich obliczeń zaszlam w ciążę 21.12 a termin na 4.10. Tak myślałam że łapie się na przełomie września i października.

A mi tak obojętnie jaka płeć. Znaczy się chcialm mieć parke, ale wiem że mój syn jak narazie jest jedynym chłopcem i byłoby mu smutno jakby była dziewczynka i nie miałby się jak razem bawić więc trudno określić :)
Rządziłaby chlopcami taka jedna księżniczka.
Będziesz sprawdzac przyrost bety??

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi beta rośnie na dziewczynke[emoji19][emoji19]
Mam nadzieje, ze obale ta teorie i bedzie jednak syn.

Podobno w tej teorii jest tylko taki haczyk, ze trzeba zrobic bete do 14 dnia po zaplodnieniu, a malo kto wie wtedy ze jest w ciazy. Po terminie okresu podobno to juz nie daje takiego jasnego obrazu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Edzia24 widzę kreskę, gratulacje! !! @monami ładny przyrost!!!;)
Mi wychodzi chłopak, logistyczne by pasowało bo dwóch chłopaków się bardziej dogada ale co będzie. Moja mama by chciała wnuczkę bo na razie same chłopaki u nas w rodzinie :)
Jadę w sobotę na kulig ze znajomymi i się zastanawiam się czy sobie nie odpuscic:baffled: Jak myslicie?
Niby zimno ma nie być, odpuszczę sobie zjeżdżalnie na workach tym razem :p, a grzaniec z bezalkoholowe go będzie :biggrin2: szkoda mi odpuścić bo co rok organizujemy ze znajomymi a poza tym musiała bym się tłumaczyć czego w tym roku nie jadę. Tym bardziej, że ja to wszystko zawsze organizuję...
Ja bylamuw zeszłym tygodniu na kuligu. Przezylam
[emoji6]

reklama
Do góry