Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze dziecko?? [emoji173]Mnie to w sumie obojętne jest jaka płeć i tak nastawiam się bardziej na chłopca ;D
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pierwsze dziecko?? [emoji173]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
O to super, ja mam pcos. Staralam sie prawie rok, mialam laparoskopie zeby pobudzić jajniki bo nie reagowaly na leki. To byla moja pierwsza owulacja podczas staran i udana [emoji4]Pierwsze ! I nawet niezbyt dane nam było się starać bo udało się w 2cs, myślałam ze mi to zajmie z pół toku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rządziłaby chlopcami taka jedna księżniczka.Sanralevv robiłam jedna bete. Pobranie krwi w poniedziałek i wynik 1700 i pokazuje że minimalnie łapie się na 7 tydzień jeżeli zrobię + 2 dni (podwaja się po 2 dniach) i z moich obliczeń zaszlam w ciążę 21.12 a termin na 4.10. Tak myślałam że łapie się na przełomie września i października.
A mi tak obojętnie jaka płeć. Znaczy się chcialm mieć parke, ale wiem że mój syn jak narazie jest jedynym chłopcem i byłoby mu smutno jakby była dziewczynka i nie miałby się jak razem bawić więc trudno określić
Ja bylamuw zeszłym tygodniu na kuligu. Przezylam@Edzia24 widzę kreskę, gratulacje! !! @monami ładny przyrost!!!
Mi wychodzi chłopak, logistyczne by pasowało bo dwóch chłopaków się bardziej dogada ale co będzie. Moja mama by chciała wnuczkę bo na razie same chłopaki u nas w rodzinie
Jadę w sobotę na kulig ze znajomymi i się zastanawiam się czy sobie nie odpuscic Jak myslicie?
Niby zimno ma nie być, odpuszczę sobie zjeżdżalnie na workach tym razem , a grzaniec z bezalkoholowe go będzie szkoda mi odpuścić bo co rok organizujemy ze znajomymi a poza tym musiała bym się tłumaczyć czego w tym roku nie jadę. Tym bardziej, że ja to wszystko zawsze organizuję...