reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jakiś czas temu gin stwierdził PCOS, oczywiście skierowanie, klinika, badania - jajniki okej, coś z macicą.
Bach! Pozytyw, pozytyw, pozytyw, beta, druga rośnie ale trochę mniej niż powinna.
Ciekawe co miał na myśli mówiąc o macicy.

Dziękuje za wsparcie [emoji173]️
Życzę wszystkim już nie cudownych bet bo one robią nadzieje ale pięknych bijących serduszek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I Tobie zycze takiego serduszka! Trzymaj sie, badz silna. I miej nadzieje, moze jeszcze zdarzy się cud.. :) a jak nie, to glowa do góry i próbuj dalej :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane smarujecie juz czyms piersi? Jeszcze nawet nie zrobilam testu a juz czuje jak mi sie powiekszyly, na dodatek pojawily sie sine zyłki. Co polecacie?

Kochane smarujecie juz czyms piersi? Jeszcze nawet nie zrobilam testu a juz czuje jak mi sie powiekszyly, na dodatek pojawily sie sine zyłki. Co polecacie?

Ja smaruje od kilku dni. Balsam ,,sexi mama " z bielendy. Ja mam różowe opakowanie. Są jeszcze inne Ale na inne części ciała. Kosztuje ok 21 zl

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro 28 dzien cyklu (cykle 31 dniowe reguralne).. 4 dni do okresu.. robic test? Myslicie ze mogloby cos wyjsc? Strasznie mnie kusi chociaz zarzekalam sie ze wczesniej niz w piatek testu nie zrobie

Jutro 28 dzien cyklu (cykle 31 dniowe reguralne).. 4 dni do okresu.. robic test? Myslicie ze mogloby cos wyjsc? Strasznie mnie kusi chociaz zarzekalam sie ze wczesniej niz w piatek testu nie zrobie

Może już się coś pokazać.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym wstrzymała się do pt. Bo teraz może się pokazać ale nie musi. A tak to większe prawdopodobieństwo aby wyszła bo ciąża będzie starsza
Ale wiem że kusi :) ja zawsze czekałam do dnia okresu. Życzę dobranoc. :)

Ja też bym poczekała. Życzę cierpliwości i dwóch kresek [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja używam mustela natomiast tak naprawdę najważniejsze jest żeby skórę regularnie natluszczac, bo jak jest sucha to szybciej pęka i masować żeby była elastyczna. Mi też od pierwszych dni bardzo urosły piersi i zaczęłam już odczuwać takie napięcie w skórze wiec nie bylo na co czekać [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :) W zeszłą środę i czwartek testy (na obu cień drugiej kreski) w piatek beta wynik 60(28dc), dzisiaj kiedy powinna pojawic się @ - powtórzenie bety - wynik 272.9 pierwsza wizyta dopiero w czwartek ale zastanawia mnie, czy przyrost jest prawidłowy? To więcej niż określone 114% w ciągu 72 godzin...
Pozdrawiam przyszłe mamusie :)

reklama
No to widzę, że ja i Bisia25 jak ma razie najstarsze 35tki [emoji14]
Powiem wam, że zdecydowanie 10lat temu miałam więcej cierpliwości...ale nie miałam zupełnie warunków na dzieci.
Moje równolatki już dawno dzieci mają takie nastolatki a nie niemowlaczki i maluszki...eh dobrze, że duchem czuję się nadal na 20tkę [emoji14]

Wizyta 19.02.18 -> czekamy

Uff bo myślałam, że tylko ja wiekowa [emoji23] w sierpniu bedzie 32l :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry