Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko... 1 dzien mnie nie bylo.. i 15 stron do nadrobienia.. jestem na 112... dalyscie czadu
Nowym mamuskom tylko powiem, że mamy grupe utworzona na fb październikowych mamus 2018
Grupa jest tajna, wiec nie znajdziecie jej oficjalnie w wyszukiwarce.... zeby dołączyć do gr ... prosze o wyslanie w wiadomości prywatnej link do waszego profilu na fb.. do mnie na priv
Gr tajna ma to do siebie, że nie widac jej członków.. i w ogole jej nie widac, wiec znajomi nic nie wiedza, i pozostanie na zawsze tajna
Tak zeby kazdy informował kiedy chce o ciąży
Czy któraś z Was ma już pierwsze objawy ciąży? Do testowania u mnie jeszcze trochę ale dzisiaj wyszły mi plamy na buzi i podstawowa temperatura też jest wyższa także nadzieję mam coraz większe Jestem tak nakręcona że aż się boję żeby nie wyszła przypadkiem ciąża urojona... I nie pamiętam żebym aż tak w pierwszej ciąży się nakręcała.
To juz takie ciut odchowaneCórka 8 lat i syn 4 lata.[emoji846]
Kiedy należałam do mamuś majowych miałyśmy grupę zamkniętą i nikt nie widział naszych postów. Można było zawsze kogoś zaprosić do grupy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mialam leciutkie pobolewania jak na @ ok 5 i 6 dni przed @ .. a potem nic... zero bóluJa już miałam 2 dni przed przewidywanym okresem. Ciągle biegam do ubikacji , mdli mnie tylko , widać na piersiach niebieski zylki. Włosy zaczęły mi się przetluszczac. I charakterystyczny ból w dole brzucha (ciagniecie, ból podobny do miesiaczkowego ) .
Ja bym przelozyla....Dziewczyny a kiedy idziecie na 1 wizytę do ginekologa ? Ja jestem zapisana na 13 lutego- według OM to będzie 5t1d i zastanawiam się czy nie przemówić tego na 21 lutego czyli byłby to 6t2d.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom