reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

No i piękne suwaczki!!! Jak mogę i ja sobie taki ustawić??:)

Aaaa i gratulacje dla wszystkich nowych mam. Powoli zaczynamy rosnąć w liczebną siłę! Super:) aż się nie mogę doczekać pierwszych wizyt:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Co do rzucania fajek to palilam czasem i dwie paczki. Przy poprzedniej ciąży zanim wyszło że w jajowodzie od razu przestałam ale strasznie się meczylam. Później po laparoskopii od razu zaczęłam palić z nerwów. No i tak do jakiejś imprezy hallowen pod koniec października gdzie wypalilam miliony papierosów i następnego dnia tak mnie odrzucilo że do dziś nie pale
:-D
2 paki :o Toc Ty musialas fajka z buzi nie wyciagac w ciagu dnia :-D
mam nadzieje,ze mnie tez odrzuci bo nie chcialabym palic w ciazy... moja mama palila i nie wiem czy to ma jakis wplyw ale urodzilam sie wczesniakiem

2 paki :o Toc Ty musialas fajka z buzi nie wyciagac w ciagu dnia :-D
mam nadzieje,ze mnie tez odrzuci bo nie chcialabym palic w ciazy... moja mama palila i nie wiem czy to ma jakis wplyw ale urodzilam sie wczesniakiem
Mnie na szczęście odrzucilo przed zajściem,sprobuj się zmusić. A co do ilości to ja kochałam palić, celebrowalam to jak ta aktorka na zdjęciach, Grażyna szapolowska czy jakoś tak.

Mnie na szczęście nigdy nie ciągnęło do papierosów. Przynajmniej jeden nałóg mam z głowy bo piwo np lubię i tego mi najbardziej będzie brakować, szczególnie na grillu . Bo te bezalkoholowe to taki syf, że nie da się pić, nawet z sokiem :crazy:

reklama
Jak ja się dziś okropnie czuje [emoji17] wszystko mi przeszkadza, nie mam sił palcem ruszyć... No i moja niecierpliwość jest na pograniczu [emoji31]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry