reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja jeszcze 2 lata paliłam i rzucilam z dnia na dzien 4 dzien nie pale i nawet mi sie nie chce
Zazdrosze.. ja jeszcze sobie popalam ale sporo ograniczylam bo teraz sa to 2-3 fajki dziennie a normalnie potrafilam spalic cala paczke :errr:
1107 to data urodzin? Jezeli tak to urodzilysmy sie w tym samym dniu :D

Zazdrosze.. ja jeszcze sobie popalam ale sporo ograniczylam bo teraz sa to 2-3 fajki dziennie a normalnie potrafilam spalic cala paczke :errr:
1107 to data urodzin? Jezeli tak to urodzilysmy sie w tym samym dniu :D
Co do rzucania fajek to palilam czasem i dwie paczki. Przy poprzedniej ciąży zanim wyszło że w jajowodzie od razu przestałam ale strasznie się meczylam. Później po laparoskopii od razu zaczęłam palić z nerwów. No i tak do jakiejś imprezy hallowen pod koniec października gdzie wypalilam miliony papierosów i następnego dnia tak mnie odrzucilo że do dziś nie pale
:-D

Klaudka ja nawet jak na becie mialam juz 41 to na tescie nigdy mi nie wyszła tłusta krecha, zawsze takie bladziochy więc czekaj cierpliwie i powtarzaj testy!

Ja dzis poszłam do przychodni i zapisalam sie na nfz do gina, stwierdzilam, ze nie doczekam do 21 lutego[emoji85][emoji85]

Pojde sobie w przyszlym tygodniu do przychodni, a i badania zrobie za darmo. I tak chyba planuje prowadzic ta ciaze. Powiem mojemu ginowi prywatnemu, ze chodze jeszcze na nfz zeby mi badania wypisywał:)

Skoro kroją mnie na składki to czemu pierwszy raz w zyciu z tego nie skorzystać:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry