reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A to myślę że nic poważnego, ale warto zasięgnąć opinii lekarza. Mnie w nocy bolały oba jajniki. Na wtorkowej wizycie dr powiedział, że to się może zdarzyć że jak na okres będzie boleć i żeby po prostu przeczekać.

do lekarza pojde gdzies w nateptym tygodniu no chyba ze sie pogorszy to wczesniej

Cześć, dziewczyny zrobiłam test jakieś dwie godziny temu nie wytrzymałam do piątku , no i.......... Pozytywny dwie wyraźne kreski pokazały się od razu

Gratulacje :) czy jest któraś co bedzie testowac w piątek za tydzień?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Reakcja, dziwna i cieszę się i jestem przerażona to moje trzecie dziecko , i zaraz mętlik w głowie jak ja sobie poradzę itp czy wszystko będzie dobrze z dzidzia, do lekarza mam zamiar wybrać się pod koniec lutego bo i tak nic nie dojrzy teraz , takie doświadczenie z poprzedniej ciąży, karty mi wcześniej nie założy jak po 8 tc

reklama
Do góry