Maalinkaa17
Zaciekawiona BB
Napewno dam znac Moje moje Tylko na tym zdjeciu jest cober aktualnie mam bardziej czerwony odcienTo czekamy na wieści. Zdradz mi jeszcze sekret czy to twoje włosy na zdjęciu?[emoji41]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno dam znac Moje moje Tylko na tym zdjeciu jest cober aktualnie mam bardziej czerwony odcienTo czekamy na wieści. Zdradz mi jeszcze sekret czy to twoje włosy na zdjęciu?[emoji41]
To jedno wielkie Wow!Napewno dam znac Moje moje Tylko na tym zdjeciu jest cober aktualnie mam bardziej czerwony odcien
Farbujesz czy hennujesz? Piękny kolor!Napewno dam znac Moje moje Tylko na tym zdjeciu jest cober aktualnie mam bardziej czerwony odcien
Tylko farba. Dziekuje bardzoFarbujesz czy hennujesz? Piękny kolor!
Chyba byś krwawila jak by tak było. Przestań sobie wkrecac takie głupoty!a mnie cos boli prawy jajnik caly czas mam mysli ze to ciaza pozamaciczna ;/ ;(
Chyba byś krwawila jak by tak było. Przestań sobie wkrecac takie głupoty!
Chyba byś krwawila jak by tak było. Przestań sobie wkrecac takie głupoty!
W ciąży pozamacicznej miałam krwawienie i bolało mnie wszystko a nie tylko jajniki. Krwawienie wystąpiło kilka minut po tym jak zaczął brzuch boleć. Ból jest taki jakby czymś się struc, i nie móc załatwić i tak x50Wiem ze nie powinnam sobie wkrecac ale po ostrym zapaleniu przydatkow walsnie slyszalam.ze czesto sa ciaze pozamaciczne niby mialam w szpitalu usg i wszystko bylo ok ale nigdy nic nie wiadomo
W ciąży pozamacicznej miałam krwawienie i bolało mnie wszystko a nie tylko jajniki. Krwawienie wystąpiło kilka minut po tym jak zaczął brzuch boleć. Ból jest taki jakby czymś się struc, i nie móc załatwić i tak x50
A to myślę że nic poważnego, ale warto zasięgnąć opinii lekarza. Mnie w nocy bolały oba jajniki. Na wtorkowej wizycie dr powiedział, że to się może zdarzyć że jak na okres będzie boleć i żeby po prostu przeczekać.wspolczuje...mnie boli prawy jajnik tak jak na owulacje?