reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

No i piękne suwaczki!!! Jak mogę i ja sobie taki ustawić??:)

Aaaa i gratulacje dla wszystkich nowych mam. Powoli zaczynamy rosnąć w liczebną siłę! Super:) aż się nie mogę doczekać pierwszych wizyt:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Co do rzucania fajek to palilam czasem i dwie paczki. Przy poprzedniej ciąży zanim wyszło że w jajowodzie od razu przestałam ale strasznie się meczylam. Później po laparoskopii od razu zaczęłam palić z nerwów. No i tak do jakiejś imprezy hallowen pod koniec października gdzie wypalilam miliony papierosów i następnego dnia tak mnie odrzucilo że do dziś nie pale
:-D
2 paki :o Toc Ty musialas fajka z buzi nie wyciagac w ciagu dnia :-D
mam nadzieje,ze mnie tez odrzuci bo nie chcialabym palic w ciazy... moja mama palila i nie wiem czy to ma jakis wplyw ale urodzilam sie wczesniakiem

2 paki :o Toc Ty musialas fajka z buzi nie wyciagac w ciagu dnia :-D
mam nadzieje,ze mnie tez odrzuci bo nie chcialabym palic w ciazy... moja mama palila i nie wiem czy to ma jakis wplyw ale urodzilam sie wczesniakiem
Mnie na szczęście odrzucilo przed zajściem,sprobuj się zmusić. A co do ilości to ja kochałam palić, celebrowalam to jak ta aktorka na zdjęciach, Grażyna szapolowska czy jakoś tak.

Mnie na szczęście nigdy nie ciągnęło do papierosów. Przynajmniej jeden nałóg mam z głowy bo piwo np lubię i tego mi najbardziej będzie brakować, szczególnie na grillu . Bo te bezalkoholowe to taki syf, że nie da się pić, nawet z sokiem :crazy:

reklama
Jak ja się dziś okropnie czuje [emoji17] wszystko mi przeszkadza, nie mam sił palcem ruszyć... No i moja niecierpliwość jest na pograniczu [emoji31]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry