reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Wedlug mnie w tym pierwszych dniach bardzo ważne jest żeby zrobić z porannego, bo później to ci wychodzi nawet po południu ale możesz tak to nawet cienia nie zauważyć

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi się wydaje że byś już mogła zrobic. Najwyzej jak małpa nie przyjdzie to kupisz jeszcze jeden ten o czułości 10. No ja bym zrobiła bo jestem niecierpliwa :D

Jeszcze nie wszystko stracone. Czekaj na @ jak nie przyjdzie to leć po test ale 10
W ogóle nie wiem skoro są już na rynku testy o czułości 10 to po co produkują jeszcze te o czułości 25. Powinny wszystkie być 10

nie martw sie te testy sa bardzo o slabej czulosci mi dwa dni po spodziewanym okresie wysla ledwo widoczna 2 krecha kup test i zatestuj jutro rano a moze idz na bete?

E] [/QUOTE]

reklama
Do góry