reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mnie ssie na maxa na pikantne, zamiast czekolady zjadłabym pizze z ostra papryka, ale nie ma okazji to nie jem;) i każde popołudnie obowiązkowo ze 20 minut drzemki, bo sie przewracam na stojąco

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Z synem w ciazy też mnie kusilo na takie pikantne rzeczy :) jakos do słodyczy mnie odpychalo A właśnie takie konkretne smaki mnie ciągnęły

Ooo to ja w pierwszej tez ze 20 i 8 dalej mam[emoji19]

No ale licze, ze to pikantne znow na chlopaka[emoji170][emoji170]

Ooo to ja w pierwszej tez ze 20 i 8 dalej mam[emoji19]

No ale licze, ze to pikantne znow na chlopaka[emoji170][emoji170]

Ja nie mam jeszcze dziwnych zachcianek ale też liczę na drugiego chłopca :)
Ja dzisiaj byłam powtórzyć betę dla pewności no i wynik 1549 [emoji2][emoji128]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
No i super. Ja nie wiem czy jutro przed pracą jeszcze nie zahaczę o Luxmed bo martwi mnie czy rośnie ta moja beta.

Ja to w sumie oprócz braku @ nie czuję objawów ciąży. Nie raz w ciągu ostatnich cykli oczekując na @ czułam się bardziej ciążowo niż teraz [emoji14]
Jedyne co to nasila się odruch wymiotny przy myciu zębów od str.podniebienia...bleee

No i często czuję głód ale to chyba dlatego, że pijałam 5-6 słodkich, dużych kaw z mlekiem ....teraz jedną z rana...czasem drugą p/poł więc zawsze zapychały mnie trochę i dlatego zdecydowanie mniej jadłam [emoji14]

a bylas juz u lekarza?

Ja to w sumie oprócz braku @ nie czuję objawów ciąży. Nie raz w ciągu ostatnich cykli oczekując na @ czułam się bardziej ciążowo niż teraz [emoji14]
Jedyne co to nasila się odruch wymiotny przy myciu zębów od str.podniebienia...bleee

No i często czuję głód ale to chyba dlatego, że pijałam 5-6 słodkich, dużych kaw z mlekiem ....teraz jedną z rana...czasem drugą p/poł więc zawsze zapychały mnie trochę i dlatego zdecydowanie mniej jadłam [emoji14]

a bylas juz u lekarza?

reklama
.
a bylas juz u lekarza?
Ja w pierwszej i drugiej tylam 18kg..
I schodzilam z powrotem do 55kg wagi sprzed ciąży..dobre geny mam, bo jem czekolade na potege... a teraz rok po porodzie waze 58... 3kg przytylam.. pierwszty raz od 15 lat..ale sie nie liczy bo to juz ciąża

Do góry