reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Mnie ssie na maxa na pikantne, zamiast czekolady zjadłabym pizze z ostra papryka, ale nie ma okazji to nie jem;) i każde popołudnie obowiązkowo ze 20 minut drzemki, bo sie przewracam na stojąco

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Z synem w ciazy też mnie kusilo na takie pikantne rzeczy :) jakos do słodyczy mnie odpychalo A właśnie takie konkretne smaki mnie ciągnęły

Ooo to ja w pierwszej tez ze 20 i 8 dalej mam[emoji19]

No ale licze, ze to pikantne znow na chlopaka[emoji170][emoji170]

Ooo to ja w pierwszej tez ze 20 i 8 dalej mam[emoji19]

No ale licze, ze to pikantne znow na chlopaka[emoji170][emoji170]

Ja nie mam jeszcze dziwnych zachcianek ale też liczę na drugiego chłopca :)
Ja dzisiaj byłam powtórzyć betę dla pewności no i wynik 1549 [emoji2][emoji128]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
No i super. Ja nie wiem czy jutro przed pracą jeszcze nie zahaczę o Luxmed bo martwi mnie czy rośnie ta moja beta.

Ja to w sumie oprócz braku @ nie czuję objawów ciąży. Nie raz w ciągu ostatnich cykli oczekując na @ czułam się bardziej ciążowo niż teraz [emoji14]
Jedyne co to nasila się odruch wymiotny przy myciu zębów od str.podniebienia...bleee

No i często czuję głód ale to chyba dlatego, że pijałam 5-6 słodkich, dużych kaw z mlekiem ....teraz jedną z rana...czasem drugą p/poł więc zawsze zapychały mnie trochę i dlatego zdecydowanie mniej jadłam [emoji14]

a bylas juz u lekarza?

Ja to w sumie oprócz braku @ nie czuję objawów ciąży. Nie raz w ciągu ostatnich cykli oczekując na @ czułam się bardziej ciążowo niż teraz [emoji14]
Jedyne co to nasila się odruch wymiotny przy myciu zębów od str.podniebienia...bleee

No i często czuję głód ale to chyba dlatego, że pijałam 5-6 słodkich, dużych kaw z mlekiem ....teraz jedną z rana...czasem drugą p/poł więc zawsze zapychały mnie trochę i dlatego zdecydowanie mniej jadłam [emoji14]

a bylas juz u lekarza?

reklama
.
a bylas juz u lekarza?
Ja w pierwszej i drugiej tylam 18kg..
I schodzilam z powrotem do 55kg wagi sprzed ciąży..dobre geny mam, bo jem czekolade na potege... a teraz rok po porodzie waze 58... 3kg przytylam.. pierwszty raz od 15 lat..ale sie nie liczy bo to juz ciąża

Do góry