reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Hej kobietki termin @ wypada mi na wtorek... Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test... Oczywiście negatyw [emoji17] jak myślicie kiedy zrobić kolejny? Tak bardzo chciałabym te dwie kreseczki ale wydaje mi się, że nic z tego

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki termin @ wypada mi na wtorek... Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test... Oczywiście negatyw [emoji17] jak myślicie kiedy zrobić kolejny? Tak bardzo chciałabym te dwie kreseczki ale wydaje mi się, że nic z tego

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Może we wtorek rano dopiero zrób, tylko rano, bo przy pierwszych dniach to dużo zmienia [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny ;) byłam na mamach październikowych 2016 ;) a teraz staram się drugi cykl o kolejnego maluszka ;) raczej nic w tym cyklu nie wyjdzie, za bardzo się nakręcam ;) z synkiem wyszło w takim cyklu, który spisałam na straty .
Chciałam Wam podpowiedzieć że jeśli piszecie z telefonów to odwroćcie je na poziom i wtedy widać Wasze suwaczki ;) pozdrawiam :D

Dziewczyny piszące z aplikacji czy u was powiadomienia też przychodzą z dźwiékiem? U mnie jakiś strasznie głośny i nieznany mi dzwięk się wtedy pojawia i muszę cały tel na tryb cichy włączać bo cały dom na nogi stawia jeżeli któraś z was coś napisze!

Zawsze mozna wylaczyc powiadomienia w ustawieniach. Mi przychodza z dzwiekiem takim jak zwykle mam do powiadomien

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, kojarzycie czy jest jakaś aplikacja na iPhonie, żebym mogła z niej tu pisać? Czy muszę przez przeglądarkę wchodzić?

reklama
Zawsze mozna wylaczyc powiadomienia w ustawieniach. Mi przychodza z dzwiekiem takim jak zwykle mam do powiadomien

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No ale wtedy nawet na pasku u góry mi się nie pokaże, że ktoś coś napisał. Z resztą zaraz sprawdzę. U mnie w Huwawei ten dźwięk jest straszny!! Muszę chyba pogrzebać w ustawieniach dzwięków tel.

Do góry