Szalona 29
Moderatorka
Dziewczyny a ktora lubi spac na brzuchu....?? To wyspijcie sie poki można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja inaczej nie zasne [emoji24]Dziewczyny a ktora lubi spac na brzuchu....?? To wyspijcie sie poki można
Ja uwielbiam...inaczej nie zasnęDziewczyny a ktora lubi spac na brzuchu....?? To wyspijcie sie poki można
Ja uwielbiam...inaczej nie zasnę
Ja inaczej nie zasne [emoji24]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie ta trzecia ciaza jest niespodzianką.... nie wiem czy moge byc w jeszcze wiekszym szoku... 2 miesiace temu po 2 ciazach bylam plaska.. wiec w trzeciej ciazy juz by mi tak wywalilo brzuch???Oczywiscie nie obrażając nikogo [emoji4] napewno nie jedna o takim brzuszku marzy [emoji4]
Pierwsza ciaca taki brzuch byl w 4 miesiacuSlyszalam o tym ze w drugiej ciazy wczesniej widziec efekty ale jak na 4 tyg to rzeczywiscie uroslas. Moze ciaza blizniacza? [emoji39][emoji1]
A może to tylko wzdęcia? No i jesteś szczuplutka więc też brzusio wygląda inaczej [emoji16]Dla mnie ta trzecia ciaza jest niespodzianką.... nie wiem czy moge byc w jeszcze wiekszym szoku... 2 miesiace temu po 2 ciazach bylam plaska.. wiec w trzeciej ciazy juz by mi tak wywalilo brzuch???
Moge sie wysilac. A i tak go nie wciagne całego