reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Powinny byc specjalne materace dla kobiet w zaawansowanej ciazy... takie z dziura na brzuch..... :)
Ooo tak [emoji16] uwielbiam spać na brzuchu i jeżeli udało mi się zajść to tego będzie najbardziej brakowało

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a bylas juz u lekarza?
Byłam w środę po receptę bo mam za niski progesteron I dmuchamy na zimne bo dodatkowo mam na koncie poronienie.
Teraz mam dop.19.lutego ale nie wiem jak ja tyle wytrzymam...a niby w drugiej ciąży taki lajcik...bez stresu się podchodzi...ja to chyba osiwieję do końca [emoji14]

Co do wagi to jestem ciekawa czy szybciej urosnę.
W pierwszej w 6m leżałam w szpitalu tow ogóle brrzucha nie miałam i się ze mnie dziewczyny śmiały na oddziale, że może urojona ta moja ciąża [emoji14]
Sprawdziłam, że zaczynałam od 59kg a na 72kg skończyłam.
Teraz 57 mam...obyvta ciąża była łaskawa bo do odchudzania, diet I treningów to ja się nie nadaję [emoji14]

Wiecie co jeszcze zauwazylam...
Mam nałóg.. jadlam czekolade CODZIENNIE...a teraz mnie odrzuca.. moje 2 czekolady leżą....i leżą 3 dzien !!! To do mnie nie podobne !! Czekolada jest zajebista ! :) a ja nie mam na nia ochoty.... myslalam ze to nigdy sie nie wydarzy
A zeby bylo przewrotnie

To rzucilam się na szpinak. :)
Hmmm fakt czekolada[emoji92] często bywa ważnym elementom naszego życia. Ja boję[emoji15] się przytyć już i tak dużo ważne[emoji31] [emoji24] a nic mnie nie odrzuca... oczywiście się hamuje ze wszystkimi(dla maleństwa wszystko)[emoji3] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny jadę zaraz do szpitala.. Niestety dostałam dosyć mocne krwawienie.. Już liczę na najgorsze...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja dziewczyny jadę zaraz do szpitala.. Niestety dostałam dosyć mocne krwawienie.. Już liczę na najgorsze...

O kurczę daj znać później co i jak.... bądźmy dobrej myśli. Tulimy

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko.. lucia odezwij się.... moze to plamienia..i luteina pomoże......
Ja plamilam w drugiej ciazy i raz sie zle skonczylo, ale za drugim razem zdrową ciąża ..luteina 100 mi pomogla

Trzymaj się.. i daj znać... trzymamy kciuki

Niestety dziewczyny muszę was opuścić. Lekarz stwierdził, ze jak na ten tydzień ciąży pęcherzyk jest za mały, jest za nisko i nie ma szans żeby uratować ciąże. Brzuch już mnie boli strasznie..

Wiec życzę wam cudownych 9 miesięcy i zdrowych bobasków :)

reklama
Strasznie mi przykro [emoji17] trzymaj się !!

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry