reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Powinny byc specjalne materace dla kobiet w zaawansowanej ciazy... takie z dziura na brzuch..... :)
Ooo tak [emoji16] uwielbiam spać na brzuchu i jeżeli udało mi się zajść to tego będzie najbardziej brakowało

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a bylas juz u lekarza?
Byłam w środę po receptę bo mam za niski progesteron I dmuchamy na zimne bo dodatkowo mam na koncie poronienie.
Teraz mam dop.19.lutego ale nie wiem jak ja tyle wytrzymam...a niby w drugiej ciąży taki lajcik...bez stresu się podchodzi...ja to chyba osiwieję do końca [emoji14]

Co do wagi to jestem ciekawa czy szybciej urosnę.
W pierwszej w 6m leżałam w szpitalu tow ogóle brrzucha nie miałam i się ze mnie dziewczyny śmiały na oddziale, że może urojona ta moja ciąża [emoji14]
Sprawdziłam, że zaczynałam od 59kg a na 72kg skończyłam.
Teraz 57 mam...obyvta ciąża była łaskawa bo do odchudzania, diet I treningów to ja się nie nadaję [emoji14]

Wiecie co jeszcze zauwazylam...
Mam nałóg.. jadlam czekolade CODZIENNIE...a teraz mnie odrzuca.. moje 2 czekolady leżą....i leżą 3 dzien !!! To do mnie nie podobne !! Czekolada jest zajebista ! :) a ja nie mam na nia ochoty.... myslalam ze to nigdy sie nie wydarzy
A zeby bylo przewrotnie

To rzucilam się na szpinak. :)
Hmmm fakt czekolada[emoji92] często bywa ważnym elementom naszego życia. Ja boję[emoji15] się przytyć już i tak dużo ważne[emoji31] [emoji24] a nic mnie nie odrzuca... oczywiście się hamuje ze wszystkimi(dla maleństwa wszystko)[emoji3] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny jadę zaraz do szpitala.. Niestety dostałam dosyć mocne krwawienie.. Już liczę na najgorsze...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja dziewczyny jadę zaraz do szpitala.. Niestety dostałam dosyć mocne krwawienie.. Już liczę na najgorsze...

O kurczę daj znać później co i jak.... bądźmy dobrej myśli. Tulimy

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko.. lucia odezwij się.... moze to plamienia..i luteina pomoże......
Ja plamilam w drugiej ciazy i raz sie zle skonczylo, ale za drugim razem zdrową ciąża ..luteina 100 mi pomogla

Trzymaj się.. i daj znać... trzymamy kciuki

Niestety dziewczyny muszę was opuścić. Lekarz stwierdził, ze jak na ten tydzień ciąży pęcherzyk jest za mały, jest za nisko i nie ma szans żeby uratować ciąże. Brzuch już mnie boli strasznie..

Wiec życzę wam cudownych 9 miesięcy i zdrowych bobasków :)

reklama
Strasznie mi przykro [emoji17] trzymaj się !!

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry