reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A ja pracę straciłam miesiąc przed zrobieniem testu ciazowego... Więc jest kolorowo, że tak powiem...

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Współczuję! Nie przysluguje Ci prawo do przywrocenia? Zycie czasem pisze poplatane scenariusze, jakby nie moglo sie po prostu ukladac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak toxo raz przebyte już więcej nie szkodzi.
Ja się naczytalam bo nie miałam nigdy a mam koty, ale one nie wychodzą nie jedzą surowego mięsa i wogole są czysciutkie.

Co do owocow to słyszałam że najgorsze są mandarynki w marketach bo pryskaja je woskiem aby pięknie błyszczaly.Masakra
Ja też kociara od małego tylko ja nigdy tym bezdomnym nie przepuściłam, wygłaskałam, dokarmiłam.
Na wsi wychowana to warzywa i owoce brudne nie były mi straszne.
No ale na toxo niestety nie mam przeciwciał...chociaż nie wiem jak to możliwe. I teraz drżę, że złapię i muszę powtarzać badania w każdym trym. :(

usg 5.04 :)

@aspekt wszystko bedzie dobrze. Trzymamy kciuki zeby Ja dzisiaj nie dosc ze wymiotuje od rana to jeszcze sie przeziebilam.

Ja mialam 96.8 i moj lekarz kazal mi zrobic obciazenie glukoza

Justyna 916
Ja mialam 92 i jutro jade powtarzac glukoze z krwi... lekarze mi powiedzieli ze to za duzo.... w normie..ale za dużo.... a dzis bylam na lodach :(

A ja pracę straciłam miesiąc przed zrobieniem testu ciazowego... Więc jest kolorowo, że tak powiem...

Ale to ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczki a nie testu ciazowego.... nie wiem jak tam co do dnia Ci w6chodzi... czy 2 dni nie robi roznicy..bo nikt Ci nie udowodni kiedy okres mialas....
Nie powinnas zgodnie z prawem byc przywrocona do pracy?

Kiedy mialas pierwszy dzien ostatniej miesiaczki
A kiedy dali Ci wypowiedzenie ?

reklama
Ale to ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczki a nie testu ciazowego.... nie wiem jak tam co do dnia Ci w6chodzi... czy 2 dni nie robi roznicy..bo nikt Ci nie udowodni kiedy okres mialas....
Nie powinnas zgodnie z prawem byc przywrocona do pracy?

Kiedy mialas pierwszy dzien ostatniej miesiaczki
A kiedy dali Ci wypowiedzenie ?
21 stycznia pierwszy dzień OM
Ostatni dzień w pracy 17 stycznia.

Do góry