Szalona 29
Moderatorka
Kurcze..szkoda..wspolczuje sytuacji..Nie, bo w dniu utraty pracy w ciąży nie byłam...
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze..szkoda..wspolczuje sytuacji..Nie, bo w dniu utraty pracy w ciąży nie byłam...
Ja też kociara od małego tylko ja nigdy tym bezdomnym nie przepuściłam, wygłaskałam, dokarmiłam.
Na wsi wychowana to warzywa i owoce brudne nie były mi straszne.
No ale na toxo niestety nie mam przeciwciał...chociaż nie wiem jak to możliwe. I teraz drżę, że złapię i muszę powtarzać badania w każdym trym.
usg 5.04
Oo ja...pie...21 stycznia pierwszy dzień OM
Ostatni dzień w pracy 17 stycznia.
21 stycznia pierwszy dzień OM
Ostatni dzień w pracy 17 stycznia.
Ja w dziale IT więc chwalę sobie dodatkowo to że pracuje z samymi facetami- jakoś łatwiej mi z nimi się dogadać na polu zawodowymRewelacja! Co robisz? Ja tez pracuję w domu jako Ksiegowa i sobie chwalę [emoji6]
No to przecież mi wyszły miesiąc temu dodatnie igm CMV i był stres ale na szczęście po badaniu awidności wyszło, że to zakażenoe sprzed 3mies minimum.Ja się bardziej boję cytomegali bo podobno 80 % ludzi ma a ja oczywiście nigdy nie chorowałam i nie mam przeciwciał. A to, to już wszędzie można złapać a wtedy jest nieciekawie :/
Oo ja...pie...
... to tylko 4 dni.... wiadomo ze moglas nie wiedziec o ciazy.... i naeet po miesiacu by cofneli wypowiedzenie.... wystarczy zaswiadczenie od lekarza... no ale jak masz juz u lekarzy powpisywane ze to 4 dni pozniej to po ptakach....
Czasami to nie kwestia wieku... NiestetyWiecie co, mam w sali kolejna 19-latke. Nie mam problemu z tym, ze ciezarna, bo po pierwsze sama wspolzylam w tym wieku, a po drugie rozumiem, ze dla niektorych to jest normalna kolej rzeczy, bo nie maja szans na studia czy szybka kariere. Ale poziom tych dziewczyn jest koszmarny, wlacznie z niewiedza o przebiegu ciąży. Nie rozumiem tego! Maja takiego samego smartfona jak moj, nie moga sobie czegos poczytac?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom