reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja mam dzisiaj jakiegoś doła.
Nie było wody ,pranie dwa razy mi przerwało
Nie mogę ogarnąć bałaganu w domu. Jak ogarnę jeden kąt I zajmę się kolejnym to mój syncio zaraz zabawek, plasteliny, jedzenia porozrzuca...
Wszędzie kupki ciuchów nie mam sił żeby w szafkach rozluźnić i wywalić zbędne ciuchy.
Wczoraj ogarnęłam nasz pokój, okna, firanki, pościel... a dzisiaj już śladu nie widać bo w jego łóżku okruchy, sierść bo z psem się wściekał. Po odkurzaniu też nie ma śladu zaraz muszę od nowa zaczynać.
Jutro o świcie teściowa przyjeżdża bo nie mam go z kim zostawić przeziębionego a ja jadę do gina. Teściowa jeszcze nie wie o ciąży więc pewnie pomyśli, że ja cały tydz.na urlopie a w mieszkaniu syf :(

usg 28.03 i 5.04 :)

Nie mogę ogarnąć bałaganu w domu. Jak ogarnę jeden kąt I zajmę się kolejnym to mój syncio zaraz zabawek, plasteliny, jedzenia porozrzuca...
Wszędzie kupki ciuchów nie mam sił żeby w szafkach rozluźnić i wywalić zbędne ciuchy.
Wczoraj ogarnęłam nasz pokój, okna, firanki, pościel... a dzisiaj już śladu nie widać bo w jego łóżku okruchy, sierść bo z psem się wściekał. Po odkurzaniu też nie ma śladu zaraz muszę od nowa zaczynać.
Jutro o świcie teściowa przyjeżdża bo nie mam go z kim zostawić przeziębionego a ja jadę do gina. Teściowa jeszcze nie wie o ciąży więc pewnie pomyśli, że ja cały tydz.na urlopie a w mieszkaniu syf :(

usg 28.03 i 5.04 :)

A połóż Ty się kobieto,napij łyka coli(pisalas,ze Cię ratuje czasem),odpocznij i miej bałagan gdzieś. Dziecko aby miało co założyć i co jeść,reszta nie jest mega ważna:) a teściowa to zalezy jaka,jak normalna to zrozumie,jak nie za bardzo ten tego to Cię skrytykuje nawet jakby był błysk. Pozostaje olać sytuację i odpocząć:)

Dziewczyny,jak się cytuje wypowiedź na tel,nie w aplikacji? Wyskakuje mi,ze dodano do cytowanych,ale jak się do tego dogrzebac?

Ostatnia edycja:
Mówiłaś na rejestracji, że masz ponad 2 tyg rozbieżności?

Mami3 pisała, że robiła analogiczny test, ale innej firmy (neobona)

Mowilam na rejestracji, ze lekarz zalecił zrobić badania 13 lub 20 kwietnia. 13 nie dało rady. Pytala się mnie który to będzie tydzien 20 kwietnia na co ja, ze 12/13.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dhi4vfxm6kqiejz1.png

Oj ja też tak mam czasami. Ostatnio wysprzątałam salon i kuchnię i potem reszte dnia odchorowałam. Ja chwilowo siedze na zwolnieniu w domu sama, a bałagan cały czas sie robi! Ja nie wiem jak ja to robię. Pogoda za oknem jeszcze nie rozpieszcza to aż sie odechciewa. Grunt się nie poddawać i trzymać głowę w górze. A to co teściowa sobie pomyśli to ostania rzecz, która powinna Cie martwić ;)

reklama
Do góry