margerrita
Fanka BB :)
no wlasnie doczytalam o tym neobona, zaraz sobie poggoglam co to, bo sie tez zastanawialismy czy nie zrobic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu jest zestawienie: Link do: NIPT – czyli badania wolnego płodowego DNA z krwi matki - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobietno wlasnie doczytalam o tym neobona, zaraz sobie poggoglam co to, bo sie tez zastanawialismy czy nie zrobic.
Ja mam dzisiaj jakiegoś doła.
Nie było wody ,pranie dwa razy mi przerwało
Nie mogę ogarnąć bałaganu w domu. Jak ogarnę jeden kąt I zajmę się kolejnym to mój syncio zaraz zabawek, plasteliny, jedzenia porozrzuca...
Wszędzie kupki ciuchów nie mam sił żeby w szafkach rozluźnić i wywalić zbędne ciuchy.
Wczoraj ogarnęłam nasz pokój, okna, firanki, pościel... a dzisiaj już śladu nie widać bo w jego łóżku okruchy, sierść bo z psem się wściekał. Po odkurzaniu też nie ma śladu zaraz muszę od nowa zaczynać.
Jutro o świcie teściowa przyjeżdża bo nie mam go z kim zostawić przeziębionego a ja jadę do gina. Teściowa jeszcze nie wie o ciąży więc pewnie pomyśli, że ja cały tydz.na urlopie a w mieszkaniu syf
usg 28.03 i 5.04
Mówiłaś na rejestracji, że masz ponad 2 tyg rozbieżności?
Mami3 pisała, że robiła analogiczny test, ale innej firmy (neobona)
Ja mam dzisiaj jakiegoś doła.
Nie było wody ,pranie dwa razy mi przerwało
Nie mogę ogarnąć bałaganu w domu. Jak ogarnę jeden kąt I zajmę się kolejnym to mój syncio zaraz zabawek, plasteliny, jedzenia porozrzuca...
Wszędzie kupki ciuchów nie mam sił żeby w szafkach rozluźnić i wywalić zbędne ciuchy.
Wczoraj ogarnęłam nasz pokój, okna, firanki, pościel... a dzisiaj już śladu nie widać bo w jego łóżku okruchy, sierść bo z psem się wściekał. Po odkurzaniu też nie ma śladu zaraz muszę od nowa zaczynać.
Jutro o świcie teściowa przyjeżdża bo nie mam go z kim zostawić przeziębionego a ja jadę do gina. Teściowa jeszcze nie wie o ciąży więc pewnie pomyśli, że ja cały tydz.na urlopie a w mieszkaniu syf
No my też trafiliśmy wg testów w owu, wiec sobie nie wyobrażam, żeby była dziewczynka (a tak wychodzi z tych chińskich kalendarzy )Gdzies czytalam ze to chodzi o ukończone lata wiec u mnie chlopak i czuje ze bedzie chlopak. Seks byl centralnie w owulacje bo mialam wtedy monitoring