reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mowilam na rejestracji, ze lekarz zalecił zrobić badania 13 lub 20 kwietnia. 13 nie dało rady. Pytala się mnie który to będzie tydzien 20 kwietnia na co ja, ze 12/13.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dhi4vfxm6kqiejz1.png

Zaraz zaraz. Teraz jesteś w 12 tygodniu ciąży i 2 dniu A prenatalne masz dopiero 20 kwietnia? Dobrze rozumiem czy mi na mózg siadło ?

reklama
Dziewczyny,jak się cytuje wypowiedź na tel,nie w aplikacji? Wyskakuje mi,ze dodano do cytowanych,ale jak się do tego dogrzebac?[/QUOTE]

Najlepiej jest zrobić odpowiedz i wtedy możesz odnieść się do danego fragmentu

Wow ja w tym chińskim kalendarzu mam 29 lat a ja jeszcze nawet 28 nie ukończyłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

Gdzies czytalam ze to chodzi o ukończone lata wiec u mnie chlopak i czuje ze bedzie chlopak. Seks byl centralnie w owulacje bo mialam wtedy monitoring [emoji3]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Dziewczyny mówicie o chińskim kalendarzu płci? To tam w chińskim nieco macie inny wiek. Jak ja sprawdzałam w 1.ciąży to przez wyszukiwarkę aby był kalkulator, bo on przeliczenie robił.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Poprzednio płeć syna się zgadza, teraz wychodzi że dziewczynka tak bym chciała ale widziałam na usg susiaka chociaz dr nie potwierdził, nie tracę nadziei [emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu straszna, dziewczynki chyba grzeczniejsze??

reklama
Poprzednio płeć syna się zgadza, teraz wychodzi że dziewczynka tak bym chciała ale widziałam na usg susiaka chociaz dr nie potwierdził, nie tracę nadziei [emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu straszna, dziewczynki chyba grzeczniejsze??

Ale widziałaś siusiaka względem położenia kręgosłupa ? Bo dziewczynki na tym etapie tez maja „siusiaka” rownolegle do kręgosłupa. U chłopczyków idzie do góry

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

Do góry