reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Poprzednio płeć syna się zgadza, teraz wychodzi że dziewczynka tak bym chciała ale widziałam na usg susiaka chociaz dr nie potwierdził, nie tracę nadziei [emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu straszna, dziewczynki chyba grzeczniejsze??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No nie wiem czy takie grzeczniejsze. Jak moj sie spotka z córką szwagierki to dwa diably [emoji23] ona chyba nawet gorsza

4c3tskjoa7ptmvui.png

reklama
Dziewczyny mówicie o chińskim kalendarzu płci? To tam w chińskim nieco macie inny wiek. Jak ja sprawdzałam w 1.ciąży to przez wyszukiwarkę aby był kalkulator, bo on przeliczenie robił.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
Tak, robiłam tym kalkulatorem i wyszedl chlopak [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Dziewczyny,jak się cytuje wypowiedź na tel,nie w aplikacji? Wyskakuje mi,ze dodano do cytowanych,ale jak się do tego dogrzebac?

Najlepiej jest zrobić odpowiedz i wtedy możesz odnieść się do danego fragmentu[/QUOTE]

Ale kurczę czasem wychodzi wtedy post pod postem i robi się bałagan. Coś pokombinuje:)
@ranny.ptaszek
Dziewczyny podobno też potrafią rożki pokazać:D

Poprzednio płeć syna się zgadza, teraz wychodzi że dziewczynka tak bym chciała ale widziałam na usg susiaka chociaz dr nie potwierdził, nie tracę nadziei [emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu straszna, dziewczynki chyba grzeczniejsze??

Moja nie usiedzi na 5 minut i wszędzie jej pełno, ale nie traktuję tego w kategorii 'grzeczny - niegrzeczny' :) myślę, że dzieciaki niezależnie od płci są tylko dzieciakami - testują, sprawdzają, badają, mają zwariowane pomysły, które niekoniecznie są bezpieczne, ale taki ich urok ;)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

U mnie też wyszedł "it's a boy". Przynajmniej część wyprawki będę miała, dokupić kilka rzeczy bo lipiec a październik to różnica. :) no ale zobaczymy w czwartek bo wizytuje :) czy też ktoś wizytuje 29.03?

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

[emoji2] drugi syn tez fajnie, dwoch chłopców w podobym wieku ale to by byla juz granda w domu

Ja też szukam plusów opcji -drugi syn :)

Zabawki, ciuchy, obsługa obcykane.
Dwóch braci to dla nich myślę fajny skład :)

Jak dobrze wychowamy to może nie będzie tak źle [emoji14]

Opcja córeczki...czyli posiadania parki to takie spełnienie :)

No ale...
oby zdrowe, oby zdrowe
były te nasze przyszłe skarby i tyle
Z siusiakami lub bez [emoji14]

usg 28.03 i 5.04 :)

Dziewczyny u mnie starszy syn- ostoja spokoju, a córka taka charakterna ze aż się boje co będzie jak będzie nastolatka- jest super kreatywna, tańczy, śpiewa- taka artystyczna dusza, ale w pokoju ma zawsze sajgon. Wywołuje sprzeczki bo matkuje bratu[emoji23]dlatego w naszym przypadku boimy się drugiej takiej córy i chyba spokojniej podchodzilibyśmy gdybyśmy wiedzieli ze będzie syn. Ale każde dziecko inne i chyba płeć nie ma tu za dużego znaczenia

reklama
Do góry