Szalona 29
Moderatorka
Z naukowego pubktu widzenia musze miec dziewczynke, bo plemniki meskie krotko zyja, a ten jeden przetrwal 4 dni !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się na zapas, może coś źle zmierzył przez te ruchy (mój gin mówi, że ruchliwość to dla niego dobry znak). Ja miałam OM 30.12, ale długo było widać tylko pęcherzyk ciążowy, więc podejrzewam, że jest jednak trochę młodsza. Robisz usg genetyczne u prowadzącego, czy gdzieś na zewnątrz?
a robilas nifty?My z prenatalnych z krwi wiemy już ze będzie dziewczynka a usg prenatalne mamy 2.04.[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy syn zgadza sie...Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
O taki znalazlam, ze wylicza wiek chinski i plec
@msue nie martw się na zapas,dzieciątko ruchliwe tzn.że śmiga sobie w brzuchu i dobrze mu tam możesz mi oddać trochę swojego cukru bo mam za niski A to,że się zmieszal odnośnie om no to cóż,może owulacja Ci się przesunela i bobas jest nieco później zmajstrowany
A weźcie z tym kalendarzem. Wg chinczykow to ja jednak mam 33 lata(a jeszcze nie skończyłam). No i ponoć chlopiec
cudowna informacja, oby tylko dalej dobrze byloDawno nie pisałam na forum bo bardzo martwilam się o swoją ciąże. Mieliśmy słabe tetno plodu I lekarka nie bardzo dawała nam nadzieję. Jedna w piątek byłam na usg. Fasolek ma 2.51 centymetra. Serduszko biło mu jak dzwon. Aż lekarka nam gratulowala że tak szybko nasz dzidziuś wszystko nadrobil.
Moze masz urodziny styczen luty..albo listopad grudzien..i po tylu latach jakies przesuniecie jest
Mówiłaś na rejestracji, że masz ponad 2 tyg rozbieżności?Robię u innego lekarza prywatnie
Mami3 pisała, że robiła analogiczny test, ale innej firmy (neobona)a robilas nifty?
Dziewczyny właśnie wrocilam z wizyty. Umówiłam się na prenatalne tak jak polecił mi doktor datę. Czyli 20 kwietnia. Według usg to jest dopiero 9/10 tydzien. Dzieciątko bardzo się ruszało, tylko lekarz był znowu zmieszany jak spojrzał, że ostatnia miesiączkę miałam 29.12. Trzy tygodnie temu mówił, ze to 8 tydzien. Troche mnie to zmartwiło czy wszystko okej. W badaniach wyszła mi anemia, troche ketonów w moczu oraz liczne bakterie. Leków żadnych nie przepisał, powiedział ze na bakterie mam jeść cytryny. To tyle u mnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom