reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mnie jakoś kuje dzisiaj jakbym miała kolkę w pachwinie. Ktoś tak miał?
@pat&mam gratuluje wizyty i tego że już nie ma krwiaka. [emoji4][emoji4]
Tak ta kolkę też co jakiś czas czuję ale trwa krótko raczej

nzjdyx8dtnebih09.png

reklama
Mnie jakoś kuje dzisiaj jakbym miała kolkę w pachwinie. Ktoś tak miał?
@pat&mam gratuluje wizyty i tego że już nie ma krwiaka. [emoji4][emoji4]
Mnie tez czasem kluje w dolnych częściach brzucha i czasem pociagnie mnie coś w środku jakby ktoś za sznurek złapał ale to pewnie przez te remonty w naszych brzuchach i powiększanie mieszkanka naszych malenstw :p

Dziewczyny, wczoraj nic nie pisałam, bo już padłam. U ginki opóźnienie, ale do rzeczy :
Krwiak się wchłonął (aż się powyłam na tej kozetce ze szczęścia) jest tam jakiś mikro ślad po nim ale nawet niezmierzalny, wiec wpisała już jako ciąża jednorodna :)
Człowiek już nie jest Tictac’em tylko zdecydowanie człowiekiem i to ruchliwym - ręce nogi tańczyły :D wg OM 9w2d wg jego długości 10w1d [emoji79] tydzień większy !
Dlatego prenatalne mam już 04.04 wg OM to będzie 11w3d ale długość człowieka mówi co innego :D
Duphaston mam zmniejszony do 2 tabletek, mogę czasem wyjść z domu, ale bez szaleństw, żeby problem się znów nie pojawił, bo taka niestety mam tendencje.
Ufff kamień spadł mi z serca :)

b7735dbd5bb0e1b84cc97f6681c9453e.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fantastyczne wieści !! :) ;) :)

Tu nie chodzi o to. Ona raczej mi wprost powie, że ona mi skierowania nie wpisze, bo jej to potem leci z wypłaty. I że mam zrobić na swój koszt....

Ja naprawdę do tej pory nie moge tego zrozumieć. Jak mogą jej z wypłaty zabrać? Jak idziesz do lekarza na NFZ, to Ci się te obowiązkowe badania należą. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam...

Ja naprawdę do tej pory nie moge tego zrozumieć. Jak mogą jej z wypłaty zabrać? Jak idziesz do lekarza na NFZ, to Ci się te obowiązkowe badania należą. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam...
Nie wiem, szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to wygląda od strony lekarza. Ale nie mam też zamiaru się prosić. Zapytam dzisiaj o skierowanie, jak mi nie da to zmienię lekarza.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Nie wiem, szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to wygląda od strony lekarza. Ale nie mam też zamiaru się prosić. Zapytam dzisiaj o skierowanie, jak mi nie da to zmienię lekarza.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Pewnie nie ma się co narzucać jak dla niej to problem skierowanie wypisać

reklama
Do góry