ola_9090
Fanka BB :)
Może zadzwoń lepiej do lekarza czy masz coś wziąć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może zadzwoń lepiej do lekarza czy masz coś wziąć?
Pilades, nie martw się. To przecież nie jest u Ciebie pierwszy raz. Poza tym mnie w szpitalu wyraźnie pytali czy miałam opryszczkę narządów płciowych i podkreślali, że nie chodzi o tę na ustach. Nawet dziwi mnie ten Heviran. Miałaś kiedyś wymaz z dróg rodnych w kierunku tego wirusa? Na starsze dziecko teraz uważaj, żeby go nie zarazić pocałunkiem, oblizaną łyżeczką, kubkiem itp.Mam opryszczkę na dolnej wardze W życiu miewałam już opryszczke. Ale podobno jak sie ma pierwszy raz w ciąży to to jest bardzo groźne dla dziecka. Przed porodem brałam lek przeciwwirusowy Heviran, aby nie zarazić dziecka, chodz w poprzedniej ciąży raczej nie miałam akurat opryszczki.
Ja pamiętam moja panikę jak w zeszłe wakacje byliśmy nad jeziorem i wieczorem przed spaniem znalazłam w głowie córki wbitego kleszcza.
12:45 wizyta, trochę się stresuję, nie wiem czemu. W sumie to nawet nie wiem co powiedzieć tej lekarce jeśli kolejny raz nie zleci mi żadnych badań...
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja pamiętam moja panikę jak w zeszłe wakacje byliśmy nad jeziorem i wieczorem przed spaniem znalazłam w głowie córki wbitego kleszcza.
12:45 wizyta, trochę się stresuję, nie wiem czemu. W sumie to nawet nie wiem co powiedzieć tej lekarce jeśli kolejny raz nie zleci mi żadnych badań...
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny, wczoraj nic nie pisałam, bo już padłam. U ginki opóźnienie, ale do rzeczy :
Krwiak się wchłonął (aż się powyłam na tej kozetce ze szczęścia) jest tam jakiś mikro ślad po nim ale nawet niezmierzalny, wiec wpisała już jako ciąża jednorodna
Człowiek już nie jest Tictac’em tylko zdecydowanie człowiekiem i to ruchliwym - ręce nogi tańczyły wg OM 9w2d wg jego długości 10w1d [emoji79] tydzień większy !
Dlatego prenatalne mam już 04.04 wg OM to będzie 11w3d ale długość człowieka mówi co innego
Duphaston mam zmniejszony do 2 tabletek, mogę czasem wyjść z domu, ale bez szaleństw, żeby problem się znów nie pojawił, bo taka niestety mam tendencje.
Ufff kamień spadł mi z serca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tu nie chodzi o to. Ona raczej mi wprost powie, że ona mi skierowania nie wpisze, bo jej to potem leci z wypłaty. I że mam zrobić na swój koszt....Zapytaj ja wprost czy według niej nie ma potrzeby wykonywać tych badan rozszerzonych które są zalecane dla kobiet w ciąży? Jeśli powie ze nie ma to chyba uciekaj od niej i nie wracaj juz.
Ja zawsze pytam wprost, i teraz rozumiem dlaczego moj lekarz nie zlecil mi cytomegalii czy nie dal takich czy innych lekow o ktorych przeczytalam tutaj ze bierzecie (mysle o tych ktore borykaja sie z krwiakiem)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I dlaczego lekarz nie zlecil Ci cytomegalii??Zapytaj ja wprost czy według niej nie ma potrzeby wykonywać tych badan rozszerzonych które są zalecane dla kobiet w ciąży? Jeśli powie ze nie ma to chyba uciekaj od niej i nie wracaj juz.
Ja zawsze pytam wprost, i teraz rozumiem dlaczego moj lekarz nie zlecil mi cytomegalii czy nie dal takich czy innych lekow o ktorych przeczytalam tutaj ze bierzecie (mysle o tych ktore borykaja sie z krwiakiem)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom