reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja chodzę na NFZ i mój lekarz mimo że przyjmuje prywatnie specjalnie na siłę próbuje mnie wetknąć np na swój dyżur w szpitalu na USG, żebym nie musiała płacić...także nie zawsze nfz to zło [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

Ja chodzę na NFZ i mój lekarz mimo że przyjmuje prywatnie specjalnie na siłę próbuje mnie wetknąć np na swój dyżur w szpitalu na USG, żebym nie musiała płacić...także nie zawsze nfz to zło [emoji4]

Tak wiem sa też normalni lekarze którzy nie liczą tylko na kasę. Ale okropne jest to że Ci co rzadza gadaja jak to maleje przyrost naturalny i ze nie ma kto pracowac na emerytury ale zeby zapewnic nam mamom jak najlepsza opieke to jux nie bardzo...rodzimy dla Państwa tak naprawdę kolejnych podatników A często tylko pod górkę mamy..
mam nadzieję ze kiedyś naprawdę kobiety w ciąży będą traktowane tak jak powinny wszędzie (chodzi o lekarzy)
nzjdyx8dtnebih09.png

Ja naprawdę do tej pory nie moge tego zrozumieć. Jak mogą jej z wypłaty zabrać? Jak idziesz do lekarza na NFZ, to Ci się te obowiązkowe badania należą. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam...

Ja tez tego nie rozumiem.... ale spotkalam sie z czyms takim rowniez !!! W pierwszej ciazy glupia bylam... tak uslysalam ..i poszlam i zabulilam 250 zl

I dlaczego lekarz nie zlecil Ci cytomegalii??

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Twierdzi ze moge sie nia zarazic wszedzie a wiedza ze ja mam czy nie nic nie zmieni bo nie mozna ani leczyc ani nic robic dlatego on swoim pacjentkom nie zleca bo potem 9 mies dobieraja sobie do glowy co to bedzie jak bedzie
Potem na badaniach tych przesiewowych co pobieraja w szpitalu wychodzi ewentualnie ze z dzieckiem cos nie tak?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tu nie chodzi o to. Ona raczej mi wprost powie, że ona mi skierowania nie wpisze, bo jej to potem leci z wypłaty. I że mam zrobić na swój koszt....

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Tez nie rozumiem, skoro refunduje nfz a refunduje bo to pewne to za co ona ma pomniejszana pensje ? To mozliwe w ogole?
Ja sie nie znam ale dziwne to

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry