Ka30sia
Fanka BB :)
Coś mi sie spierdzielila wypowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś mi sie spierdzielila wypowiedź
brrr!nasz wtedy dwulatek poszedł do pokoju, zamknął drzwi, włączył sobie żelazko
To teraz, zamiast gorącą wodą, możesz rozgrzewać się obecnością męża pod prysznicemMąż nigdy nie chciał dołączyć, bo mówił, że za gorąca i on nie da rady
No i super bo ja lubie spac na brzuchu [emoji4]No ponoć każda z nas ma lekkie tylozgiecie lub przodozgiecie macicy a to pomaga ja „naprostować”.
Normalnie prostuje się zawsze do 12tc ale spanie na brzuchu trochę w tym pomaga
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja je mialam jak mialam konkretnie pęknięta warge i super sie zagoilo, dobrze tez sie trzymaly te stripy [emoji4]
Nie, sa cieniutkie a poza tym po kilku dniach sie juz same odklejaja i trzeba zmienic na nowe [emoji4] klej dobrze trzyma ale jest delikatny [emoji846] duzo lepsze to niz, szwy bo blizna wieksza by byla. Ja mialam rozciete tak na kolo 1,5cm. Zemdlalam w szpitalu i padlam na twarz i poszla warga.
Ja z tego nie korzystam (chociaż może powinnam się przyjrzeć, bo już chyba możemy), ale ten portal jest zwykle rzetelny: Link do: Ulga na internet - ulga - PITy roczne 2017 - internet z ulgą i tam piszą, że faktura nie jest konieczna. Natomiast przelewy muszą być dobrze opisane. Swoją drogą, masz problem z uzyskaniem faktur od dostawcy netu? Jak nie masz u nich jakiegoś portalu z fakturami, to może nieodpłatnie wyślą Ci je na maila?
Niestety podczas upadku przygryzł górną i dolną wargę...krwi było bardzo dużo. Miałam chwilę grozy i nawet na IP myślałam, że znim pojadę.
Schładzaliśmy zimną łyżką ina razie nie spuchło.
Ładnie już przyschło ale jak czymś dotknie, mówi, je...to go boli i na nowo się rozkrwawia. Myślałam, że może jest jakiś super środek ale może faktycznie z dostępem do powietrza szybciej się zagoi.
usg wizyta 19.03