sandralevv93
Fanka BB :)
Dziewczyny a sposób na zaparcia? [emoji20][emoji20]
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się pokazał brzuch jakoś właśnie w 18 tc czy 17. Teraz wyglądam jakbym sie troche zapuscila. ale na pewno za 2-3 tygodnie będę miała większy brzuch niż w pierwszej ciąży. Dzisiaj jestem strasznie głodna i staram się jeść bo mam lekkie mdłości tylko syn mi średnio pozwala. Niestety muszę pozwolić mu marudzic bo boję się ze zaslabne jeśli nie zjem.Ja też mam teraz większy brzuch niż w pierwszej ciąży na tym etapie. Taki jak w 12 tc teraz, wtedy miałam w 18 [emoji6]
Gratuluje, że udało się rzucić palenie. Ja nie pale, ale wiem, że nie wszystkim sie udaje.ja ponad 2 kg... ale to przez to, że rzuciłam palenie styczniu, miałam też kurację lekami przed ciążą (pomocnicze do zajścia w ciążę). Po rzuceniu palenia wszystko lepiej smakuje itd a hormony dodatkowo wodę mi zatrzymują
Dziewczyny a sposób na zaparcia? [emoji20][emoji20]
Jabłka? Kompoty?Dziewczyny a sposób na zaparcia?
Activia lub samemu zrobić jogurt z owocami pestkowymi-kiwi maliny truskawki no pomaga nawet samo kiwi bez jogurtów itdDziewczyny a sposób na zaparcia? [emoji20][emoji20]
teraz jak czuje smród fajek to mnie odrzuca, i bardzo dobrze. Juz dłuższy czas się to tego przymierzałam i teraz definitywnie koniec
mi pomaga samo kiwi super rewelacji nie ma ale na pewno lepiejActivia lub samemu zrobić jogurt z owocami pestkowymi-kiwi maliny truskawki no pomaga nawet samo kiwi bez jogurtów itd
mi pomaga samo kiwi super rewelacji nie ma ale na pewno lepiej