reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny a sposób na zaparcia? [emoji20][emoji20]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
Ja też mam teraz większy brzuch niż w pierwszej ciąży na tym etapie. Taki jak w 12 tc teraz, wtedy miałam w 18 [emoji6]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Ja też mam teraz większy brzuch niż w pierwszej ciąży na tym etapie. Taki jak w 12 tc teraz, wtedy miałam w 18 [emoji6]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png
Mi się pokazał brzuch jakoś właśnie w 18 tc czy 17. Teraz wyglądam jakbym sie troche zapuscila. :)ale na pewno za 2-3 tygodnie będę miała większy brzuch niż w pierwszej ciąży. Dzisiaj jestem strasznie głodna i staram się jeść bo mam lekkie mdłości tylko syn mi średnio pozwala. Niestety muszę pozwolić mu marudzic bo boję się ze zaslabne jeśli nie zjem.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

ja ponad 2 kg... ale to przez to, że rzuciłam palenie styczniu, miałam też kurację lekami przed ciążą (pomocnicze do zajścia w ciążę). Po rzuceniu palenia wszystko lepiej smakuje itd a hormony dodatkowo wodę mi zatrzymują :)
Gratuluje, że udało się rzucić palenie. Ja nie pale, ale wiem, że nie wszystkim sie udaje.

reklama
Do góry