reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja dzisiaj jadę do h&m zobaczę co ciekawe maja. ;)

O, też się przejdę jutro :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dhi4vfxm6kqiejz1.png

reklama
W 5 tyg? Jej... przecież w 5 tygodniu dziecko ma kilka milimetrów... macica też się jeszcze bardzo nie powiększyła (nie wystaje poza spojenie łonowe). Pozostałe dziewczyny też tak macie?

To 3 ciąża..i organizm pamieta ... tym bardziej ze ja ciaza za ciąża ..
Nie chodzi o wielkosc zarodka..tylko o zmiany jakie juz zachodza w organizmie.... bo organizm wie co bedzie sie dzialo....wam macica sie rozciaga i wy to czujecie. Szczegolnie pierworodki.. ja np nie czuje..... :)

Nie chodzi o wielkosc zarodka..tylko o zmiany jakie juz zachodza w organizmie.... bo organizm wie co bedzie sie dzialo....wam macica sie rozciaga i wy to czujecie. Szczegolnie pierworodki.. ja np nie czuje..... :)

To faktycznie zmienia postać rzeczy... cofam niedowierzanie :)

Dziewczyny a sposób na zaparcia? [emoji20][emoji20]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
Mi pomogla taka mieszanka : na noc kisielek z siemienia lnianego. Lyzke siemienia gotujemy troche w szklance wody, potem wszystko zjadamy. Co najmniej 2litry plynow. Rano woda z cytryna i zaraz potem kiwi. Nie ma opcji, ze nie zadziala :)

Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka

Też mi się tak wydaje, stąd też szybciej widać brzuszek. U mnie co prawda druga ciąża, ale naprawdę jest różnica, to już nie jest nowość dla organizmu [emoji6] no i też nie było dużej przerwy, bo córka ma niecałe 1,5 roku.

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Ja rano nad czczo pije ciepła wodę z miodem i cytryna.

Suszone morele. Raz zjadłam za dużo i potem nie wiedziałam czy się rozchorowałam czy faktycznie aż tak działają :p
No i duuużo pić. Im więcej błonnika przyjmujesz, tym wiecej trzeba dostarczać płynów, żeby to miało jakiś sens.

dziewczyny ja chyba zostane wegetarianka w tej ciazy. Nie moge patrzec na mieso, wszystko inne wcinam —rybki, warzywa, owoce, jajka, ale nie jestem w stanie przelknac kotleta. Dziwne rzeczy ta ciaza z czlowiekiem robi;)

reklama
Do góry