reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja dzisiaj jadę do h&m zobaczę co ciekawe maja. ;)

O, też się przejdę jutro :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dhi4vfxm6kqiejz1.png

reklama
W 5 tyg? Jej... przecież w 5 tygodniu dziecko ma kilka milimetrów... macica też się jeszcze bardzo nie powiększyła (nie wystaje poza spojenie łonowe). Pozostałe dziewczyny też tak macie?

To 3 ciąża..i organizm pamieta ... tym bardziej ze ja ciaza za ciąża ..
Nie chodzi o wielkosc zarodka..tylko o zmiany jakie juz zachodza w organizmie.... bo organizm wie co bedzie sie dzialo....wam macica sie rozciaga i wy to czujecie. Szczegolnie pierworodki.. ja np nie czuje..... :)

Nie chodzi o wielkosc zarodka..tylko o zmiany jakie juz zachodza w organizmie.... bo organizm wie co bedzie sie dzialo....wam macica sie rozciaga i wy to czujecie. Szczegolnie pierworodki.. ja np nie czuje..... :)

To faktycznie zmienia postać rzeczy... cofam niedowierzanie :)

Dziewczyny a sposób na zaparcia? [emoji20][emoji20]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
Mi pomogla taka mieszanka : na noc kisielek z siemienia lnianego. Lyzke siemienia gotujemy troche w szklance wody, potem wszystko zjadamy. Co najmniej 2litry plynow. Rano woda z cytryna i zaraz potem kiwi. Nie ma opcji, ze nie zadziala :)

Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka

Też mi się tak wydaje, stąd też szybciej widać brzuszek. U mnie co prawda druga ciąża, ale naprawdę jest różnica, to już nie jest nowość dla organizmu [emoji6] no i też nie było dużej przerwy, bo córka ma niecałe 1,5 roku.

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Ja rano nad czczo pije ciepła wodę z miodem i cytryna.

Suszone morele. Raz zjadłam za dużo i potem nie wiedziałam czy się rozchorowałam czy faktycznie aż tak działają :p
No i duuużo pić. Im więcej błonnika przyjmujesz, tym wiecej trzeba dostarczać płynów, żeby to miało jakiś sens.

dziewczyny ja chyba zostane wegetarianka w tej ciazy. Nie moge patrzec na mieso, wszystko inne wcinam —rybki, warzywa, owoce, jajka, ale nie jestem w stanie przelknac kotleta. Dziwne rzeczy ta ciaza z czlowiekiem robi;)

reklama
Do góry