Mamisia myślałam właśnie ze miałam to włączone. Ale od razu zaznaczylam że chce decydować o oznaczeniach
Pysia też nie mogłam doczekać się spacerów. Latem czy wiosna to super ale zimą i ze musisz siebie ubrać, dziecko i tak znosić do wózka itd nie mówić ze zimno.
a później to trz na mieć oczy dookoła głowy
Osoby które szanują swoją prywatność, albo miały przykre sytuacje ze ktoś wypaplal a potem trzeba było to odkrecac rozumieją moje zdenerwowanie. To że wsztsko ok z moją ciąża to i tak nie oznacza że można się nią chwalić. Nie mówiąc o tym ze. Robi to bez zgody mojej czy męża. On zadzwonił do niej o 23 żeby usunęła post bo sobie nie życzy. Więc mam nadzieję że zostanie usunięty jak będzie miała czas z rana.
Lekarz mi powiedział że mam młodego synka i wie że to ociazenie, noszenie i ze mam oszczędnie zajmować się synem aby nie poronic. Tyle powiedział, ale czy coś tam widział i nie chciał mnie denerwować czy po prostu profilaktycznie powiedział. Nie wiem. Ale na pewno to nie będzie tak spokojna ciąża co pierwsza bo muszę latać za młodym.