reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A na kiedy macie termin? Ja nie wiem w koncu... makabra. Musze mojego ginekologa w koncu przycisnac zebysmy wyznaczyli jakis REALNY termin bo co ja na ip powiem.

Też mi zależy żeby już zdrowe dzieciątko przytulić. Pół ciąży się zamartwiałam czy wszystko ok.

Ja marze o 29.09 nie wiem czemu nie może mi ta data wyjść z głowy. Albo 4.10 bo ja mam urodziny 4.11 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja mam upatrzony 02.10.2018 [emoji3] tylko przez to ze slub wzielismy 10.02.2018 a w dniu slubu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy [emoji3]

Ja też marzę o tej dacie Dosłownie o 10tym.

A historia świetna. Jak ja bym marzyła o takim porodzie. Ciach bach i poszło, a nie jak u mnie przy pierwszym. Wody poszły, a później trzy doby męczarni, wywoływania, skakania, oxy i ... dupa! NIC

Ja drugie dziecko rodziłam 2,5h.Obudzil mnie ból, podłączyla mnie położna do KTG, zbadala (pękł pęcherz) i biegłyśmy między skurczami na porodowke

Jakbym urodziła dziś, to świętowali byśmy potrójne urodziny.Ale dziś to byłoby za wcześnie 33+5.
Lepiej niech poczeka w brzuszku.Moze na 12.10 - imieniny bratka dzidzia będzie świętować z nami.

Hehe moj widzi poród jak w filmach, ze tylko nogi w górze i parcie przez 10h [emoji23][emoji23] próbuje mu wytłumaczyć jak to wyglada naprawde ale to ciężki przypadek. Mowie ze zmuszać go nie bede, ale i tak wiem, ze ze mna będzie :)
No my drogą kompromisu byliśmy dogadani, że jak już parte będą to może wyjść. Ale został :)

Jakbym urodziła dziś, to świętowali byśmy potrójne urodziny.Ale dziś to byłoby za wcześnie 33+5.
Lepiej niech poczeka w brzuszku.Moze na 12.10 - imieniny bratka dzidzia będzie świętować z nami.
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Synka! Takie są podwójne urodziny dzisiaj?

reklama
Do góry