Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Shaer nic nie mów, ja co rano zaglądam z nadzieją przez okno, że może akurat nie będzie słońca [emoji14] ktoś wie kiedy ma minąć ta fala upałów?Na pocieszenie dodam, że temperatura 36 stopni w takim Kuwejcie to była w marcu.Teraz jest ok 50st, ale w nocy spada do 40stu.Wiec.... no lepiej jednak w Polsce
Minimalnie ma spasc temperatura z końcem sierpnia [emoji33]Shaer nic nie mów, ja co rano zaglądam z nadzieją przez okno, że może akurat nie będzie słońca [emoji14] ktoś wie kiedy ma minąć ta fala upałów?
Shaer nic nie mów, ja co rano zaglądam z nadzieją przez okno, że może akurat nie będzie słońca [emoji14] ktoś wie kiedy ma minąć ta fala upałów?
Jak ja Ci współczuję tej teściowej... Jakbym ja musiała jechać do swojej to bym chyba oszalała.U nas 27 at.Ma być burza ale jakoś nie ma.Niby dziś czy wczoraj najgorszy dzień.Od soboty chłodniej.
Mój mąż dziś ma przyjechać do nas.Niexh się ochłodzi, bo trzeba mieszkanie sprzątnąć i zacząć się pakowac.Bleh
Ale poważnie? No to kosmos...Minimalnie ma spasc temperatura z końcem sierpnia [emoji33]
Minimalnie ma spasc temperatura z końcem sierpnia [emoji33]
Dziś oglądałam pogodę na TVN 24 i pokazywali dziś deszcz prawie w całej Polsce [emoji23] [emoji23] coś mi się nie wydaje. Moja apka pogodowa mówi o ochłodzeniu do 24 stopni za tydzień w sobotę. Czyli jeszcze 10 dni skwaru. Zobaczymy. Pogoda bywa nieprzewidywalna.Shaer nic nie mów, ja co rano zaglądam z nadzieją przez okno, że może akurat nie będzie słońca [emoji14] ktoś wie kiedy ma minąć ta fala upałów?