reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Jasne, rozumiem,w sumie nie dziwie się i nie nalegam na zamknieta. Jeśli tu na otwartym życie się będzie dalej toczyć, to będę w nim uczestniczyć. Tak, zarejestrowalam się kilka dni temu z myślą żeby w końcu napisać.

reklama
Na pocieszenie dodam, że temperatura 36 stopni w takim Kuwejcie to była w marcu.Teraz jest ok 50st, ale w nocy spada do 40stu.Wiec.... no lepiej jednak w Polsce :D

Załączniki

• Screenshot_2018-08-02-07-56-18-051_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-08-02-07-56-18-051_com.android.chrome.png
    292,1 KB · Wyświetleń: 86
Na pocieszenie dodam, że temperatura 36 stopni w takim Kuwejcie to była w marcu.Teraz jest ok 50st, ale w nocy spada do 40stu.Wiec.... no lepiej jednak w Polsce :D
Shaer nic nie mów, ja co rano zaglądam z nadzieją przez okno, że może akurat nie będzie słońca [emoji14] ktoś wie kiedy ma minąć ta fala upałów?

Shaer nic nie mów, ja co rano zaglądam z nadzieją przez okno, że może akurat nie będzie słońca [emoji14] ktoś wie kiedy ma minąć ta fala upałów?

U nas 27 at.Ma być burza ale jakoś nie ma.Niby dziś czy wczoraj najgorszy dzień.Od soboty chłodniej.
Mój mąż dziś ma przyjechać do nas.Niexh się ochłodzi, bo trzeba mieszkanie sprzątnąć i zacząć się pakowac.Bleh

U nas 27 at.Ma być burza ale jakoś nie ma.Niby dziś czy wczoraj najgorszy dzień.Od soboty chłodniej.
Mój mąż dziś ma przyjechać do nas.Niexh się ochłodzi, bo trzeba mieszkanie sprzątnąć i zacząć się pakowac.Bleh
Jak ja Ci współczuję tej teściowej... Jakbym ja musiała jechać do swojej to bym chyba oszalała.
U nas wczoraj się zachmurzylo, z daleka było słychać dwa grzmoty i na tym koniec :(

Też już mi ciężko w tej temperaturze, ja ogólnie nie jestem cieplolubna. W mieszkaniu ratuje się klimatyzacją, ale na zewnątrz jest masakra. Wczoraj np obudziłam się z krwotokiem z nosa i ostatnio coraz częściej się to zdarza (ale plemienia przynajmniej ustaly). Czy któraś z Was też ma taki problem? Robiłam badania na krzepnięcie krwi i wyszły ok, odstawienie Acardu też nic nie dało.

reklama
Dziś oglądałam pogodę na TVN 24 i pokazywali dziś deszcz prawie w całej Polsce [emoji23] [emoji23] coś mi się nie wydaje. Moja apka pogodowa mówi o ochłodzeniu do 24 stopni za tydzień w sobotę. Czyli jeszcze 10 dni skwaru. Zobaczymy. Pogoda bywa nieprzewidywalna.

Do góry