reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Probowalam i wyswietla mi "temat nie zostal znaleziony "

Napisz priv do mnie ze link nie dziala...... zajme sie tematem....

No tu... tylko grupa z otwartej (dostępnej dla wszystkich) zmieni się na zamknięta (tylko dla samych swoich)
Gr zamknieta juz jest od kilku miesięcy......sa tam tylko zaproszone osoby....nikt z zewnątrz nieproszony nam nie przeszkodzi
Ale pisalysmy glownie tutaj na otwartym

Shear napisz priv do mnie w sprawie ge zamknietej...

@monami
@mimi00
Na wasze posty Wam juz na zamknietym odp

reklama
Nadrobilam Was tutaj ~nie bylo latwo...
Ktora jest z nami nie od wczoraj....
to pisac priv do mnie,

Ostatnia edycja:
A ja nie mam prywatnego [emoji20] można do Was tam dołączyć? Swoją drogą to z tą dziewczyną na prawdę coś nie tak.

Ja też nie jestem z Wami na prywatnym, ale chyba jestem za krótko :confused:

Cały czas Was podczytuje, ale ostatnio mam za dużo na głowie i samenie smutki i żale, więc nienie pisze nic..

@Jsawww powodzenia!

Wszystkim mamom po wizytach gratuluję :biggrin2:

Ja właśnie wróciłam z usg. Wszystko w porządku, ale właśnie nadszedł ten dzień, kiedy zaczynam bać się porodu :hmm: Mała waży 2030g w 31+3...lekarz powiedział, żeby szykować się na urodzenie 4kilowego albo i większego bobasa. Syn miał 3930 i wolę sobie nie przypominać jak popękałam i jeszcze mnie musieli naciąć.
Oczywiście porównałam już wyniki usg syna z tymi teraz i na tym etapie dzieciaki były bardzo podobne wymiarowo:). Nie chcę się kurcze zablokować więc muszę myśleć pozytywnie o tym porodzie.

Też się tego boje, u mnie mały około 2 kg w 30+6, ale lekarz mówi że jest wiekszy niż powinien, (32-33tydz. ).

Ale musimy myśleć pozytywnie.
Dsmy rade dla maluszków.

Dziewczyny co pisaly o dolaczenie na priv i nie tylko...
Mam juz Was zebrane na liste...
Mimi00
Sikorka192
Monami
KroliczakP
Shaer
Miao
Poland1981
Margerrita
Aleska123
Procedura ruszyla.....
Jak gdzies literowke zrobilam to pisać