reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Mam angel care i teraz kupilam jesCze snuze hero bezprzewodowy.
Angel care Wam się sprawdzał? A snuze kupiłaś nową czy używaną? Też o nim myślę bo można go wszędzie zabrać tylko boję się że jak Dzidzia będzie bardziej ruchliwa to może jej spaść z pieluszki .

reklama
Och widzę ze w tym roku liwia dosc wysoko w rankingu . No niż ze Livia to tylko 34 dziewczynki :)
Z ciekawości zerknęłam Artura to tez wysoko bo ponad 400 dzieci
U nas ostatnia tura negocjacji toczyła się pomiędzy Adamem A Arturem [emoji4] jak bym miała mieć bliźniaki to by nie było problemu, może jak się zdarzy drugi synek to będzie Artur [emoji3]

@Jsawww Kciuki za Was!!!

Dziewczyny jeszcze lipiec. Dzieciaki niech w brzuszkach siedza. Jsawww powodzenia jutro i oby pomogło. Aspekt a ty w domu czy w szpitalu? Wypuszcza cie po tych sterydach? Kawke pije słabiutka latte. Na poczatku ciazy mialam odrzut a teraz mi sie chce. 1 lub 2 dziennie
W domu. Mam sie zglosic do prowadzacej, ale jej nie ma. Leze grzecznie, wlasciwie jak przez cala te ciaze...

Ostatnia edycja:
Witam sie po dwutygodniowym pobycie w Polsce. Nadrobilam Was a bylo co czytac, ponad 300 stron!!! Wymiatacie. Niestety juz sie nie odniose do wszystkich waszych postow, ale gratuluje udanych wizyt i pieknych brzuszkow. @ranny.ptaszek tobie Tymusia i trzymam za.was mocno kciuki i przesylam dobre mysli sciskam! @Debiutantka89 za was rowniez nocne kciuki i na.pewno bedzie dobrze i mala.urośnie. @Jsawww kochana sciskaj nogi i nie.daj sie, Pola musi jeszcze sobie u ciebiw pposiedzieć takze czekamy na dobre wieści po przetoczeniu. @Miao z toba to ja bym sie chetnie spotkala w cztery oczy, bo twoje podejscie do.zycia strasznie mi przypomina mnie sama,.tzn pracuje intensywnie nad soba od dawna i postepy sa zarowno u mnie jak i u mojego męża, ale az mnie wkurzasz (bez obrazy kochana) swoja niewiara w siebie. Wiedz ze ja bardzo ci kibicuje i wierze ze przyjdzie moment kiedy w siebie uwierzysz i zaczniesz patrzec na sienie i swoje zycie z innej.perspektywy.
@Aga10_2018 kim ty jestes z zawodu? Psychologiem? Cholerka uwielbiam czytac twoje posty, sa mega przemyślane i z taka głębia zawsze.
A u mnie średnio. Tzn urlop mega. Wesele super, do 4 rano siedzialam,.ale tanczylam juz pozniej niewiele. Swiadkowa.bylam wiec jakos.czulam.ze musze dac rade. Krakow zwiedzony, Wieliczka zaliczona i genialna, basen mnie rozczarowal i mąż na nim tez tzn poklocilosmy sie ale pomine to. Wrocilismy w niedziele oczywoscie kazdy pretensja ze nie przyjechaliśmy wiecej albo w ogole odwiedzic eh jak.zawsze olewam sprawe.
Od wczoraj mam ciagle napiety brzuch, po.magnezie chwile.przechodzi i za chwile to.samo i chodze jak.kaczka bo mi.chyba dziec napiera w.sumie ledwo chodze a.w.urlopie mega duzo.chodzilam. w nocy bole brzucha i nie.wiem.czy wam.tez ale strasznie mi.spuchla... pochwa i boli yyyy. Libido zeeeero aż dziwne u mnie ale mąż jakis niemily wiec trudno. Samopoczucie do.d... a wizyte nastepna mam uwaga... 24'08. Także 6 tyg pd.ostatniej po.ktorej dzwonili ze.anemia i wyslali poczta recepte na.zelazo...
Takze sie.rozpisalam ale troche mnie nie bylo także... milej chlodnej przespanej nocy. Dobranoc

:-)
Dzięki. Tak. Zgadłaś. Wykształcenie.
Ale podyplomowo zrobiłam w kierunku aby móc w banku pracować ;-)

Jednak bardzo się przydaje...
W pracy i w życiu...
Robiłam społeczną. Nie kliniczną.

Właśnie nie chciałam nic pisać, ale to aż nieprawdopodobne jakie tu teksty o tej pepowine idą... [emoji23]

O właśnie. Słuchajcie. A ja wczoraj rozmawialam z kolumbijką. U nich zanim przetnie się pępowine. Dziecko najpierw jest na brzuszku u Mamy i zostaje przystawione od razu do piersi ! Pepowina zostaje przecięta dopiero jak Dzidzia poczuje pokarm ciepło matki zapach etc.
Nie wiem jak to jest w przypadku cc.
Na skurcze łydek poleciła mi przed snem banana i szklanka wody i, że 9 miesiąc hardcore :-D

Aaaa wróciło mi LIBIDO !!! :D

reklama
Do góry