reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U mnie jest tak samo, co 2h atak wilczego głodu aż mi się słabo robi! Dużo jem, od słodkiego mnie odrzuciło- chociaż tyle dobrego [emoji6]mdłości tez głównie wieczorem, czasem w nocy i rano po wstaniu, a w ciągu dnia ochota na sen- przy biurku w robocie ciężko. Po za tym zaczęły mnie bolec piersi( głównie sutki).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam ból piersi i sutków od paru tygodni. Zmęczona też cały czas jestem i słabo mi się robi jak szybko wstanę. Mam nadzieję, że mdłości się nie pogorszą

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Mnie nadal mdli na widok niektorych potraw...
Dzis zjadlam 6 parówek na śniadanie
Zawsze, ale to zawsze jadlam max 2... i czulam sie pelna.. jeszcze obembolilam 1 litr soku z owocow jagodowych

I bylam na zakupach w Lidlu, bo wczoraj nie moglam
Mam bluzeczke ciazowa
Rajstopy ciazowe
2 pary spodni dresowych ciazowych.. bo juz mnie piluje wszystko
Rogala tez kupilam... byl ostatni
Kupilam 2 pary spodenek dla maluszka biale i szare, a jak w domu rozpakowalam..to sie okazuje ze na mojego roczniaka jeszcze za duze hehe
2 komplety pocieli z poduszkami dla dzieci
I te podklady nieprzemakalne... na noc bo musze odpampersowac 3 latka w nocy... w dzien samodzielnie z wc korzysta..a w nocy zawsze sie posika

Tak wiec biore sie za pranie :)

Ja też wczoraj poleciałam do Lidla , byłam tak o godz.12 , i co ? kompletnie nic już nie było . Pytam pani ekspedientki o produkty ciążowe , a ona mi na to że musiałabym widzieć co tu się rano robiło :-D:-D

Parówki...to mi narobiłaś smaka ;) ja każdy dzień zaczynałam zawsze od kawy - od 3 tygodni mnie od niej odrzuca. Za to ser żółty moge jeść kilogramami, najlepiej zapieczony na chlebie. I tak się zastanawiam jak będę za jakiś czas wyglądać, skoro prawie się nie ruszam :eek: W pierwszej ciąży byłam aktywna, nawet ćwiczylam, a i tak przytyłam 26 kg.

Parówki...to mi narobiłaś smaka ;) ja każdy dzień zaczynałam zawsze od kawy - od 3 tygodni mnie od niej odrzuca. Za to ser żółty moge jeść kilogramami, najlepiej zapieczony na chlebie. I tak się zastanawiam jak będę za jakiś czas wyglądać, skoro prawie się nie ruszam :eek: W pierwszej ciąży byłam aktywna, nawet ćwiczylam, a i tak przytyłam 26 kg.
Ja 25 ;) na finiszu jak się uśmiechalam, to nie było oczu widać, bo buzia jak księżyc w pełni [emoji23]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Szalona, a mnie się wydaje ze zawsze zjedzenie 6 parówek = mdłości [emoji23][emoji106] Dobra jestes[emoji1]może to tylko tak po parówkach hihi. Pozdrowionka!

Pewnie masz racje, bo zjadlam je o 9.30... a wczesniej byly wazne dzieci.. do przedszkola..i zakupy w lidlu :)... zjadlam 2..czulam sie nadal glodna.
Wiec jeszcze 2... nadal czulam sie glodna to jeszcze 2... a to muso minac z 15 min by organizm wiedzial że juz nasycil sie

reklama
Do góry